Лесь Подерев'янський у Вінниці

Лесь Подерев'янський у Вінниці

Всі анонси від: Вінницька обласна філармонія

Гостро, іронічно, зухвало, гротескно і навіть трошки боляче - для нашого самолюбства, звичайно. Саме так пройде вечір - зустріч з самим некерованим українським драматургом Лесем Подерев'янським у Вінниці 9 липня 2022 року у Вінницькій філармонії.

- Хтось скаже "Неоднозначний", хтось скаже "Неформатний", а ми скажемо ця людина - мистецтво!
 
Герої Подерв'янського - самі що ні на є покидьки суспільства - люди, глибоко загрузли в комплексах, стереотипах і саме захоплення: расисти, гомофоби, алкоголіки, расисти та інші. Далекі від понять духовності і соціального боргу та інших незрозумілих їм слів, вони самовіддано віддаються пияцтву, рукоприкладства і сексуальної непомірності.
 
Над ними глядач регоче з захватом - адже тут навіть замислюватися не доводиться: «герої» просто нікчемні і гідні лише презирства. Але трохи заглибившись в сюжет, поступово стає зовсім не смішно. Приходить гірке розуміння, що і самі ми не особливо то білі і пухнасті.
 
Програма «Таємничий Амбал та все Найкраще» зібрала в собі кращі уривки творів автора, які буквально оживуть - адже в цей раз сам Подерев'янський додасть словами потрібний відтінок. Як завжди, автор не маніритися і не грає в високий стиль - увагу, люди з тонкою душевною організацією і боязню міцних слівець краще залишіться вдома!
 
Отримайте гірку пігулку від самого провокаційного автора сучасності! Післясмак вам точно не вдасться забути!
Отож запрошуємо Вас на творчий вечір людини, що стала історією для багатьох з нас!

Лесь Подерв'янський у Вінниці! Чекаємо на вас 2022-07-09 в 17:00 на локації Вінницька обласна філармонія, Вінниця.
Ви можете придбати квитки на Лесь Подерв'янський на Concert.ua онлайн.
 

9-го липня відбудеться подія, яку ну ніяк не можна пропустити! Метр української літератури виступить у Вінниці з новою програмою!

Буде все як завжди, тільки луччє!

Мєсто встрєчі ізмєніть ніззя, бл*дь!
Квитки: 250 - 450 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення