Літні курси від BEST 2018

Літні курси від BEST 2018

Скоро у Вінниці пройдуть курси від BEST! 
BEST Courses – це освітні сезонні курси, що проводяться щороку у 96 університетах Європи та дають змогу отримати додаткову освіту, підтягнути рівень володіння англійською мовою та познайомитися з культурою інших країн. Навчання проводиться викладачами європейських університетів та представниками компаній у формі лекцій, практичних занять, командних проектів тощо.

Які переваги участі у курсі?
Участь у освітньому курсі від BEST дає змогу:

  • Вдосконалити та отримати нові знання в різних сферах;
  • Відвідувати компанії, промислові підприємства та науково-дослідні центри;
  • Брати участь в тематичних дослідженнях;
  • Відвідувати цікаві заняття, що охоплюють безліч різних областей: технічну, маркетингову, менеджменту, економічну тощо;
  • Підвищити рівень знання англійської мови;
  • Отримати додаткові кредити ECTS.

Формат заходу:
Учасники курсів відвідують лекції професорсько-викладацького складу університету або експертів компаній. В кінці курсу студенти складають іспит, щоб перевірити та оцінити рівень здобутих знань. Протягом курсу учасники обмінюються досвідом, вчаться працювати у командах, знайомляться з культурою, побутом та звичаями країни, в якій проходить освітній курс.

Вартість:
Студенти українських технічних ВУЗів оплачують лише 20% вартості самого курсу (+ витрати на дорогу). Проживання, харчування та пересування під час курсів забезпечується організаторами.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення