Льоша Свік з концертом у Вінниці

Льоша Свік з концертом у Вінниці

Всі анонси від: Будинок офіцерів

Вперше у Вінниці! 25 травня в Домі офіцерів відбудеться великий сольний концерт молодого і талановитого артиста Льоші Свіка!

Льоша Свік - автор таких хітів як «Малиновый свет», «Дым», «Я хочу танцевать», «Самолеты», «Стерва».

  

Льоша Свік - справжній прорив в світі сучасної музики. Його кліпи набирають мільйони переглядів на YouTube, а треки потрапляють в топ-чарти таких радіостанцій як LikeFM, DFM і Радіо Рекорд. Кліп на пісню «Я хочу танцевать» набрав майже 17 млн переглядів на YouTube; Трек "Дим" потрапив в топ 30 найпопулярніших треків в VK і BOOM, а «Малиновый свет» увійшов в десятку найбільш прослуховує треків минулого року за версією YouTube. Також виконавець отримав нагороду «100% хіт» від телеканалу Music Box.

Перший альбом виконавця, який називається «Юність», отримав позитивний відгук в пресі, а альбом весняний «Алібі» не залишив нікого байдужим. Варто зазначити, що в червні минулого року Льоша Свік став спеціальним запрошеним гостем і виступив на розігріві у зірки світового масштабу - Dua Lipa.

Концерт обіцяє стати одним з найцікавіших музичних подій цього року, а також великим подарунком для слухачів, які цінують молоді таланти і сучасну музику.

Коли? 25 травня, 19:00
МІсце проведення? Будинок офіцерів
Вартість? Від 300 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення