Макс Барських у Вінниці

Макс Барських з великим туром Україною!
У Вінниці співак виступить 10 серпня о 18:00 на концертному майданчику у PIROGOV SKY

Зі сцени пролунають хіти з нової платівки співака, яка одразу ж після релізу посіла перше місце в Apple Music, а українські радіостанції підхопили одночасно декілька головних синглів.

Макс Барських: «Головною метою для мене було створення найуспішнішого альбому в моїй карʼєрі, який мав би бути саме українською мовою. У цій платівці є пісні на всі життєві випадки, і я щиро радий, що «Зорепад» прийшовся до душі моїм прихильникам не лише в Україні, а й за кордоном», – коментує співак.

До однойменного шоу «Зорепад» увійдуть не лише нові пісні, а й всі найкращі хіти та треки-бестселери за 15-річну карʼєру Барських.
Концерти співака мають благодійний характер. Частина коштів з прибутку буде перерахована на потреби ЗСУ.



Макс Барських – єдиний серед всіх українських артистів власник відразу трьох престижних міжнародних нагород в області популярної музики: MTV Europe Music Awards, OE VMA і МУЗ ТВ. 

Музику і тексти, які виконує, Макс пише сам. Він один з небагатьох в Україні поп-зірок, хто створює якісну музику з ультрасучасним звучанням, а його кліпи відповідають світовим стандартам музичного відео. Стильний, сучасний і неординарний Макс Барських разом зі своєю креативною командою запалить Вінницю! 

Приходьте 10 серпня у PIROGOV SKY і насолоджуйтеся живим звучанням і нестримною енергетикою улюблених пісень! 

Вартість квитків: 990 - 2390 грн
Купуй онлайн тут
Не пропустіть!

►У кожному місті туру «Зорепад.На біс» Україною діє благодійна послуга Meet&Greet, яка дає можливість нам не лише побачитись одним з одним до концерту, поспілкуватись та зробити фото, а й виконати добру справу. Абсолютно увесь прибуток з продажу квитків на Meet&Greet буде спрямований на цільові потреби нашим військовим.

Квитки на Meet & Greet можна придбати на сайті 

* meet & greet не є запрошенням на концерт і буде проходити до його початку в залі. Час зустрічі у кожному місті буде зазначено у квитку.

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення