МАСКИ-ШОУ. Комедія «Одесский подкидыш» у Вінниці

МАСКИ-ШОУ. Комедія «Одесский подкидыш» у Вінниці

Всі анонси від: Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

Одеса переїжджає у Вінницю! 

Тільки 1 казковий день, щоб у розпал осені у серці Вінниці стати свідками феєричної суто одеської історії, яку покажуть улюблені актори легендарного «МАСКИ-ШОУ»!
30 жовтня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського блискавична трійця улюбленців публіки – Георгій Делієв, Борис Барський , Наталя Бузько – вперше представлять Вінниці свого «Одесского подкидыша»!

Це одна з найхітовіших вистав театру «МАСКИ-ШОУ», про яку ви не знайдете жодного негативного відгуку! Суцільний захват і море задоволення – у всіх глядачів!
Гротеск і кохання, фірмовий одеський гумор і філософія, неочікувані перевтілення і метаморфози, блискавичні діалоги і феєричні емоції, влучна режисура і яскраві декорації, чимало сюрпризів і головне - дух незрівнянної Одеси у кожній деталі!
В основі сюжету – історія старенького інтелігента, який надумав усиновити колишнього зека Аркашу, у якого 11 судимостей… На очах у глядачів з героями відбуваються неймовірні події, а сама зустріч персонажів з різних світів, з різних Одес і з різних соціальних прошарків стає
знаковою…
«Одесский подкидыш» – це одночасно гротескна комедія і притча, наповнена вдалими жартами, філософськими висловами й думками, які змушують кожного задуматися про своє життя. Притча про те, що людина живе тільки доти, поки здатна любити. А щоб любити, потрібно просто
придивитися до навколишніх і до самого себе.

   — У цій п'єсі — справжня Одеса з її неповторним гумором і трагізмом, — розповідає народний артист України   Георгій Делієв , який у виставі не тільки грає головну роль, а й постає у ролі режисера.
 - На очах у глядача любов долає всі перешкоди. Наша історія — дуже тонка і особлива, смішна і глибока, лірична і  філософська. У нинішній атмосфері люди особливо потребують радості. І «Одесский подкидыш» – з його  непередбачуваним сюжетом, яскравими,
 хоча й трохи дивними героями - дарує її з надлишком!

Квитки на виставу вже у продажу! 
Вартість – від 250 до 400 гривень.
Купуйте квитки в один клік на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».
Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57- 55-55, (093)101-00- 63 і (098)101-00-63.

Комедія «Одесский подкидыш» поставлена за однойменною п’єсою знаменитого одеського письменника і драматурга Георгія Голубенко, який своїми творами «Старые дома», «Блеск и нищета Молдованки» зумів розсмішити не одне покоління. Книга його прози «Рыжий город» или
«Новые одесские рассказы» відразу ж стала бестселером серед російськомовного населення нашої, як з'ясувалося, не такої вже й великої планети.
Його «Одесский подкидыш» - це уособлення нового одеського гумору, який перетворився у більш інтелігентний і тонкий формат.
Працюючи над виставою, у якій глибока філософія вбрана в комедійний костюм, акторам «Масок» вдалося відчути найголовніше - гумор не у словах, а між словами… Під час вистави «Одесский подкидыш» ви будете шукати й реготати, вдивляючись в обличчя потенційних других половинок.
Гротескна гра заслуженої артистки України Наталії Бузько та народних артистів України Георгія Делієва і Бориса Барського буде увесь час підливати масла у вогонь. А діалог із глядацьким залом не дасть увазі послабитись ні на мить.
«Одесский подкидыш» змушує відчути весь спектр емоцій: від подиву, сміху, захопленості до нотки світлого суму!


У виставі використовуються фірмові ходи «Масок»: є і пантоміма, й еротична сцена, і світлові трюки, і гострі злободенні жарти з тонко розставленими акцентами.
Не обійдеться і без танців — чого тільки варте аргентинське танго закоханих у постановці хореографа Павла Івлюшкіна! А декорації з реквізитом створював Олександр Алексєєв, щедро використовуючи відеопроекції у ретро-стилі, меблі із сюрпризами і порожні рами…

30 жовтня о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського іскрометна комедія «Одесский подкидыш» максимально занурить всіх вінничан у незвідану атмосферу справжнього духу Одеси, відкриваючи життя «чорноморської перлини» з нової сторони! Любов і сміх здатні робити дива, і це ще раз доведе театр «МАСКИ-ШОУ» своєю дивовижно тонкою і веселою постановкою.
Тут ви зможете відпочити від буднів усією родиною!
І не забудьте взяти своїх батьків - їм теж сподобається!

Пригощає ресторан «Тифліс».
Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Розігруємо 4⃣ квитки на #МАСКИШОУ у Вінниці

Щоб виграти квитки потрібно: 
✓ Підписатись на спільноти Facebook та Вконтакте  
✓ Поділитись сторінкою концерту у соцмережах;
✓ Відмітити лайком сторінку концерту та написати в коментарях чому ви хочете піти на концерт 

Переможці, які отримають по 2 квитки, будуть визначені 28 жовтня
Або ж роби репости записів у Facebook та Вконтакте

Коментарі до події (17)
  • Ленко Маринюк 27 Жовтня

    По веселиться от души =)
  • Vadim Bogatyr 27 Жовтня

    Отримання позитивних емоцій
  • Natali Anatolevna 27 Жовтня

    Хорошо провести вечер)
  • Ната Ната 26 Жовтня

    Повеселитися та відпочити хочу)
Отримуйте
регулярні оновлення