Miss International Вінниця

Mrs.Vinnytsia International 2019
Конкурс краси успішних жінок, які гідні носити корону!

9 лютого ФІНАЛ Mrs.Vinnytsia International 2019 
Конкурс краси успішних жінок, які гідні носити корону!
Захід пройде у ресторані MONT BLANC
Ведучий: Григорій Решетник 
У програмі: фінальне дефіле учасниць та нагородження переможниці, червона доріжка, зірки шоу-бізнесу, телебачення, преса, бенкет та подарунки. 
Замовлення квитків за тел.  +38 063 160 15 79

Легендарний міжнародний конкурс краси Mrs. lnternotionаl, який проходить в Україні. Mrs. lnternotionаl - один з найпрестижніших i відомих конкурсів, який проводиться щорічно в США, за підтримки уряду краіни, протягом 30-ти років. В Україні цей конкурс стартував в 2018 році. 

У Вінниці 8 грудня (захід пройде у ресторані MONT BLANC) буде обрано переможницю королеву, яка представить наше місто у Всеукраїнському конкурсі Mrs Ukraine International-2019. Переможниця Всеукраїнського конкурсу, в свою чергу, представлятиме нашу Країну на конкурсі в США.

Місія конкурсу - нести в світ справжню красу українки, красу жінки, яка реалізувалась як дружина та успішна бізнес-леді. Наші конкурсантки - втілення всіх сучасних етолонів краси: зовнішніх та внутрішніх. Вони ycпішні, як в сімейному житті так i в своєму бізнесі. Їх життєва позиція є прикладом для тих, хто прагне до вершин досконалості. Саме так Вінничанки отримають можливість заявитт про себе, проявити свої найкращі якості, продемонструвавши не тільки зовнішню привабливість, але i можливості, таланти, гідно представити наше місто на Всеукраїнському конкурсі ставши в грудні учасницями конкурсу краси Mrs. Vinnitsya lnternotionаl 2018. Яскрова шоу-прогрома не залишить байдужим нікого із присутнix на заході.
Організатор конкурсу - Анна Окрема - Регіональний директор Mrs. Vinnitsya lnternotionаl 2018, «Перша Віце-Місіс ЗЕМЛЯ УКРАЇНА 2017».

Замовлення квитків за тел.  +38 063 160 15 79

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення