MOZGI 31 жовтня у Вінниці! BIG SHOW!

MOZGI 31 жовтня у Вінниці! BIG SHOW!

Всі анонси від: Будинок офіцерів

Найбрутальніша група країни MOZGI зі своїм грандіозним танцювально-музичним та світловим «BIG SHOW» у Вінниці!
31 жовтня о 19.00 у Будинку Офіцерів Потап, Позитив, Дядя Вадя, DJ Bloodless, Едуард Каменєв і Руслан Сторожик поставлять Вінницю на вуха: презентують свою нову мегакруту концертну програму і влаштують незабутній відрив!

«Атятя», «What?!», «Amor», «Вертолет», «Любовь», «Хит моего лета», «Бармен», «Полицаи», «Аябо», «Хлам», «Свободен», «Вылюби», «Ножомпо», «Холостой», «Висимвсе» - будуть всі найкращі хіти MOZGI.
Масштабне «BIG SHOW» в новому для групи форматі, наповнене унікальними технічними нововведеннями, професійним звуком і світловими елементами.

 - Шість суперзірок на сцені і all stars на найкрутішій вечірці року! Кілька тисяч людей вловлюють всі ритми MOZGI і відриваються разом з нами. У момент створення групи ми навіть не думали про такі масштаби! – зізнається Потап. 

«BIG SHOW» - це початок нової історії групи MOZGI!
Квитки на концерт вже у продажу!
 

«BIG SHOW» - це свято музики, світла і звуку. Над новою програмою ми працювали з кращими професіоналами країни, і завдяки їхній праці і креативу вдалося реалізувати наші найсміливіші ідеї! – відзначає продюсер MOZGI Entertainment Ірина Горова.

Ми гідно представили новий формат шоу, який за своїм рівнем не поступається кращим світовим фестивалям танцювальної музики. І цієї весни «BIG SHOW» побачить вся країна!
Спеціально для «BIG SHOW» команда Pravdin Production розробила унікальний віджеїнг для всіх номерів нової програми. На сцені буде встановлена величезна кількість професійних освітлювальних приладів, які до цього використовувались в Україні тільки на премії M1 Music Awards 2016. Центральним героєм «BIG SHOW» стане віртуальна голова, вже відома за обкладинкою міні-альбому «Bar» і кліпу «Полицаи». Ожилий символ групи буде говорити з глядачами і керувати усіма діями, а зв'язок між сценою і залою буде здійснюватись за допомогою світлодіодних браслетів. Тисячі сяючих у такт музиці вогнів перетворять залу у нескінченну галактику, де щастя, драйв і ейфорія переповнюватимуть кожного!



Не пропустіть 31 жовтня  концерт «BIG SHOW» MOZGI у Будинку Офіцерів!
Місця вистачить всім! Для запальних танців і найяскравішого відриву під найпопулярніші танцювальні треки №1 в Україні! Потужний драйв і відмінний настрій – забезпечені!

Коментарі до події (17)
  • Никитина Екатерина 11 Травня

    Атятя
  • Лозна Веруня 21 Квітня

    Хит моего лета
  • Олеся Коваль 12 Квітня

    Вертолет
  • Marina Lykashenko-Afanashenko 10 Квітня

    Вертолет
Отримуйте
регулярні оновлення