Концерт «Кращі пісні NOTRE DAME de PARIS»

Концерт «Кращі пісні NOTRE DAME de PARIS»

Всі анонси від: Будинок офіцерів

Фантастичний весняний подарунок для всіх поціновувачів прекрасного і шанувальників яскравих шоу!
Вперше у Вінниці прем’єра найгучнішого музичного проекту в історії України – концерт «Кращі пісні NOTRE DAME de PARIS»!

Не пропустіть 10 лютого концерт-сенсацію, концерт-відкриття і концерт-ейфорію на сцені прекрасного Вінницького театру імені Садовського.
7 найкращих солістів України, великий симфонічний оркестр, хор і ритм-група на чолі з диригентом Миколою Лисенко-молодшим – правнуком славетного українського генія, композитора Миколи Лисенка!

У ролі солістів ви побачите улюблених співаків, переможців і фіналістів найпопулярніших талант- шоу країни, чиї унікальні голоси полонили всю країну! Неповторна, до болю знайома і абсолютно нова історія безсмертної любові!

Концерт «Кращі пісні NOTRE DAME de PARIS» – це унікальне шоу! Фантастичні емоцій! Живий звук!

Квитки на концерт «Кращі пісні NOTRE DAME de PARIS» вже у продажу!
Вартість - 420 - 1050  гривень.

Знаменита історія босоногої циганки і трьох абсолютно по-різному закоханих в неї чоловіків за сюжетом роману Віктора Гюго «Собор Паризької Богоматері». Сім дивовижних голосів під надриви скрипок і плач віолончелей, змусять заново пережити, знову повірити і вкотре закохатися у красу.
Заплутавшись у чарах прекрасного, глядач отримає унікальну можливість емоційно очиститися, забути про тривоги, відчути неповторний смак легенди.

У грандіозному концерті, який 16 березня побачать вінничани, задіяно 100 артистів і тони світлового і звукового обладнання! Красу і масштаб цього проекту, над створенням якого працювало більше 500 найкращих спеціалістів, неможливо передати словами! Це треба побачити, відчути, опинитися у епіцентрі подій!

Всі легендарні пісні виконуються французькою мовою!
Текст – Люк Пламондон.
Музика – Ріккардо Коччіанте.

Не пропустіть, 26 лютого о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського концерт «Кращі пісні NOTRE DAME de PARIS» – неймовірне шоу, свідком якого повинен стати кожен!

Коментарі до події (2)
  • Боровский Владимир 06 Грудня

    322

    Боровский Владимир Боровский Владимир 06 Грудня

    228
Отримуйте
регулярні оновлення