«Сорочинський ярмарок» мюзикл за мотивами твору Миколи Гоголя

«Сорочинський ярмарок» мюзикл за мотивами твору Миколи Гоголя

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

11 березня у Вінниці чергові гастролі Кіровоградського академічного музично-драматичного театру ім. М.Кропивницького. На сцені театру ім. Садовського трупа презентуватиме мюзикл "Сорочинський ярмарок" за мотивами однойменного твору Миколи Гоголя!

«Вам, мабуть, траплялося чути, як десь рине далекий водоспад, коли все навколо сповнене стривоженого гуркоту і хаос дивних, неясних звуків вихором носились перед вами. Справді, чи не ті самі почуття вмить охоплять вас у вихорі сільського ярмарку, коли весь народ зростається в одне величезне страховище й ворушиться всім своїм тулубом на майдані та в тісних вулицях, кричить, гогоче, гримить…» Так, ті самі почуття «вмить охоплять» і одразу закрутять вас на виставі «Сорочинський ярмарок».

Дійство «Сорочинський ярмарок» - новий, розкішний, сповнений яскравого блиску мюзикл Театру корифеїв, де «гопцюють всі дівки, де гуляють парубки». Так, із срібними піснями, дзвінкими голосами, гарячими танцями, великим як незмірний океан і сліпучим як удари сонячного проміння Коханням. Чи буде воно таким завжди? Чи будуть жити та вінки вити? Відповідь на це запитання ви дізнаєтеся на виставі «Сорочинський ярмарок». І як завжди не обійдеться без невгамовної нечистої сили, чудасій, химер, циган, ворожіння …

Мюзикл на 2 дії

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення