Подорож "На каву до Львова"

Подорож "На каву до Львова"

Всі анонси від: Фора-тур

Шановні пані та панове, запрошуємо Вас гостинно до найгарнішого та найвишуканішого міста левів - чарівного Львова! Є такі міста - особливі, в них дихається по-іншому, в них настрій інший, в них ритм та стиль життя неповторний! Це надзвичайне місто Львів! Місто Лева - надзвичайно колоритне, атмосферне, тепле, затишне та дуже цікаве. Тут доносяться аромати кави та прянощів з кожної вулички, тут варять гарне пиво та роблять дуже смачні наливки, а ще тут дуже гостинні та приємні люди! Подаруйте собі відпочинок!

Програма поїздки:
День 1-й
 - 
11:00-орієнтовне прибуття у Львів.
 - 11:00-15:00-екскурсія «Навколо Львова за 180 хвилин». Під час цієї екскурсії ви побуваєте у неймовірно гарних місцях Львова, відчуєте усю красу та витонченість цього міста, ви також побачите старий єврейський та вірменський квартали, візитівки Львова: оперний театр, будинок вчених, каплицю Боїмів, Домініканський монастир, копальню кави, справжнісінький театр пива та безліч цікавинок.
 - 15:00-18:00 - відвідання щорічного грандіозного фестивалю КАВИ. Львів – кавова столиця, без перебільшень! Тут кавують на кожному кроці. Тому, звісно, кавовий фестиваль проходить з розмахом та збирає найкращих бариста не тільки України. Там, де кава - там еклери, де еклери, там і кава :)
У рамках Lviv Coffee Festival 23-24 вересня відбудеться ІІ Міський День Еклерів! Львів’яни будуть готувати, будуть пригощати еклерами, одним словом, це буде справжній еклерний рай.
 - 18:00-19:00 підйом на Замкову гору, звідки відкривається неперевершений краєвид на місто.
 - 19:00-19:30 поселення готель та вільний час
 

День 2-й
 - 
09:00 Сніданок (оплачується додатково).
 - 10:00-12:00 Відвідаємо Храм святих Ольги і Єлизавети та візитівку міста – собор св. Юра.
 - 12:00-14:00 Запрошуємо на екскурсію «Шарм Львівських двориків», де познайомимось із життям середньовічного міста зсередини! Ми відвідаємо найцікавіші дворики та пасажі центру Львова. Побачимо двір Вірменського собору, Італійське подвір'я, пасажі Андреоллі та Міколяша, подвір'я палацу Потоцьких.
 - 14:00-18:00 Вільний час для прогулянок містом.
 - 18:00 - виїзд до Вінниці.
Прибуття в 2:00 ночі.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення