NASA Space Apps Challenge 2023

NASA Space Apps Challenge 2023

Реєстрацію на найбільший у світі космічний хакатон NASA Space Apps Challenge відкрито! ГО «Асоціація Ноосфера» вже всьоме хостить його у Дніпрі. Долучитися можна з будь-якого місця!

NASA Space Apps Challenge - це найбільший міжнародний космічний хакатон, який щороку проходить під егідою NASA (Національного управління з аеронавтики і дослідження космічного простору США) у різних країнах. Тисячі ентузіастів зі всього світу об'єднуються в команди і протягом 48 годин вирішують практичні завдання.

Для кого?

Студенти, аналітики, науковці, програмісти, дизайнери, письменники, мейкери, інженери і всі, хто цікавиться космосом і технологіями.

Дати: 7-8 жовтня 2023 року
Формат: онлайн

Реєстрація: https://www.spaceappschallenge.org/2023/locations/dnipro/

Участь безоплатна!

Організатором локального етапу в Дніпрі традиційно виступає громадська організація «Асоціація Ноосфера», заснована меценатом Максом Поляковим. Допомагати в розробці і оцінювати проєкти учасників будуть досвідчені експерти, включно зі спеціалістами космічних компаній.

Щоб долучитися до хакатону, вам потрібно зареєструватися, обрати локацію «Dnipro» і створити команду. Якщо у вас немає команди, ви можете приєднатися до вже існуючої або зібрати її у Telegram-чаті. Просимо вас уважно слідкувати за поштовими скриньками, на них ми будемо надсилати важливу інформацію і корисні посилання.

Протягом 6 років проведення NASA Space Apps Challenge учасники дніпровської локації підготували чимало успішних проєктів. Декілька команд, які перемогли на дніпровському локальному етапі, продовжили свій тріумфальний шлях на глобальному рівні. Наприклад, у 2017 році команда Spacer ввійшла до топ-10 у номінації People's Choice, а у 2020 році команда FireWay перемогла у номінації Best Use of Technology. Команда NEXT SPACE LAB увійшла до списку Global Finalists Honorable Mentions. Це 47 найкращих з 5300+ команд зі всього світу, які долучилися до челенджу 2022 року.

Долучайтеся до NASA Space Apps Challenge у Дніпрі!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення