Незабутній Амстердам + парк квітів Кекенхоф

Незабутній Амстердам + парк квітів Кекенхоф

Всі анонси від: Укрвіза

1 день.
Виїзд з Вінниці автобусом єврокласу. Орієнтовний час відправлення – 17:00. Транзитний переїзд Україною та Польщею.

2 день. Прибуття до Вроцлава.

Оглядова екскурсія Вроцлавом, одним з найстаріших і найгарніших міст в Польщі, містом бурхливої історії, містом 100 мостів і 12 островів. Під час екскурсії ми оглянемо Ринкову площа Старого міста, готичну Ратушу, Тумський острів, стару частину міста з комплексом сакральних пам'яток, в тому числі готичний кафедральний собор св. Іоана Баптіста. І звісно ж, звісно, у вільний час ми шукатимемо всесвітньовідомих вроцлавських гномів! Поселення до готелю. Ночівля.

3 день.
Ранній підйом. Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Берліну.

Оглядова екскурсія «Hallo aus Berlin!» - одним із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, відкриє для нас розкішну будівлю Рейхстагу, Берлінський кафедральний собор, Музейний острів, Бранденбурзькі ворота! Кожен, хто приїжджає в Берлін так чи інакше попадає під магічну чарівність цього міста, його живий і невимушений шарм... Вільний час. Переїзд по території Німеччини. Ночівля у готелі.

4 день
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Амстардаму.

Оглядова екскурсія містом. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном. Проте ні та ні інша назва не передає всю його красу і чудову привабливість. Центральна площа Дам, Королівський палац, знаменитий амстердамський залізничний вокзал, побудований на дев’яти тисячах паль, музей Мореплавання та пришвартований біля нього вітрильник Ост-Індійської компанії «Амстердам», знаменитий плаваючий квітковий ринок, площа Рембрандта, музей Мадам Тюссо та музей Ван Гога, старовинна архітектура та чудова пишність водних каналів Амстердама.

Факультативна екскурсія «Під світлом червоних ліхтарів» (18€ - тільки для дорослих)
Поселення до готелю. Ночівля. 

5 день

Сніданок. Виселення з готелю.
Запрошуємо відвідати квітковий парк – «Койкенхоф» (дорослі-40€, діти до 12 років -30€)!- одне з найгарніших місць на планеті. Складно передати на словах всю красу, яка відкривається: алеї старих розлогих лип, струмочки і мальовничі озера, по поверхні який ковзають лебеді, дзюрчання фонтанів, безперервний спів пташок і, звичайно, квіти. Квіти скрізь – на клумбах, у павільйонах і оранжереях, і навіть на оточуючих парк полях. Це потрібно побачити, відчути, вдихнути аромат п’янких квітів і відвезти з собою хоча б маленьку частинку цієї фантастичної квіткової феєрії!

Переїзд до парку мініатюр "Madurodam" – найменше «місто» в країні. Маленькі відвідувачі відчують себе гостями казкового міста, а дорослі побачать Нідерланди з висоти.  (дорослі-18€, діти до 12 -15€)

Переїзд до Брюселю. Поселення в готель. Ночівля.

6 день
Сніданок. Виселення з готелю.

Оглядова екскурсія містом. Столиця Бельгії та ЄС зачаровує гостей своєю історією, архітектурою і шармом… Потрапивши на екскурсію до серця Брюсселю – на площу Гранд-Плас, бачимо щось надзвичайне, все ніби на сцені Оперного театру поміж декорацій. Площа маленька, а будинки на ній, наче іграшкові. Чи то з цукрової глазурі, чи зі слонової кістки вирізьблені, чи з мережива виплетені. Хочеться простягнути руку і підвести до очей, аби помилуватися Ратушею, розміщеним навпроти домом короля чи знаменитим Манекен-Піс, що неподалік…
Вільний час. Нічний переїзд до Німеччини.

7 день. Прибуття у Дрезден.

Факультативна екскурсія центром Дрездена – міста, яке після цілковитого зруйнування під час Другої Світової війни, постало з руїн і тим самим здивувало увесь світ(10€). Тут ми познайомимось з Цвінгером, відвідаємо Дрезденську картинну галерею, оглянемо «підступне» панно «Fürstenzug», зазирнемо до Фраукнкірхе та прошпаціюємо терасою Брюля за крок від Ельби. Після екскурсії та огляду галереї не забудьте завітати до найкрасивішого молочного магазину братів Пфунд або, якщо Вам більше подобаються коштовності – до Дрезденської скарбниці. Місцем зустрічі групи, звісно ж, буде різдвяний ярмарок в Старому місті. Вільний час. Переїзд на територію Польщі. Поселення в готель. Ночівля.

8 день
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Кракова.

Під час факультативної екскурсії (5€) центром міста ми відвідаємо замок Вавель, Ринкову площу, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет та середньовічний центр торгівлі - торгові ряди та послухаємо цікаві історії неперевершеного знавця Кракова та великого майстра слова – пана Миколу.  У вільний час намагайтесь бути чемними туристами та не роздратувати Вавельського змія, повертаючись до місця збору групи.

Вільний час. 17-00 виїзд додому.
Вартість поїздки: 299 євро

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення