Океан Ельзи у Вінниці!

Океан Ельзи у Вінниці!

Святослав Вакарчук та Океан Ельзи знову на сцені і знову з концертом у Вінниці!  Правда, Світовий тур, що планувався на 2022 рік ПЕРЕНЕСЕНО на 2024 рік через війну в Україні!
Тому Чекаємо на концерт Океан Ельзи у Вінниці 1 червня 2024 року!


Улюблений гурт країни - "Океан Ельзи" - протягом останнього року працює в студії над новим десятим альбомом, назва якого поки що тримається в секреті. Його випуск заплановано навесні 2022 року. На підтримку альбому "Океани" планують великий Світовий концертний тур, який триватиме два роки та охопить декілька континентів нашої планети. Та першими нові пісні та улюблені хіти почують, звісно, стадіони України вже наступного, 2022 року. 

Після 6-річної перерви з випуском альбомів, після 4-річної перерви стадіонних турів Океан Ельзи повертається з новим альбомом і великим світовим туром. 

 А значить - повертається музика мрії, кохання та перемоги, саундтрек життя мільйонів українців останніх 20 років!

Останній рік створив такі умови, коли справжню енергію ми отримуємо не на великих концертних чи розважальних аренах, а в затишному колі найближчих людей. Таким за настроєм ми і бачимо цей проект - півтори години щирих музичних розмов.

Невдовзі ви почуєте першу пісню цього проекту. Разом з нею презентуємо і відео. До речі, місце, де знімали відео, і подарувало назву проекту – "Оранжерея". Знаєте, коли холодно і сіро навколо, коли найбільше хочеться весни чи літа, найпростіший спосіб згадати про них – зайти в оранжерею. Туди, де завжди тепло.

У цьому і є суть мого нового музичного проекту: відчуття тепла, яке завжди з тобою".

Безумовно, під час виступів буде дотримано усіх необхідних правил безпеки, соціальної дистанції тощо. Тож, друзі, давайте чекати весну і наші музичні зустрічі разом!


Отож, чекаємо на вас: Вінниця, Святослав Вакарчук, 1 червня 2023 року

Центральний міський стадіон
Вартість квитків: 400-750 грн
Напередодні дня Закоханих цього року гурт презентував нову композицію "Без тебе мене нема"
Коментарі до події (8)
  • Тетяна Чернюк Медвідь 22 Квітня

    Це що, про Вакарчука "фу"?
    Якщо так, то сидіть мовчки в своїй норі  і не вилазьте.
  • Катерина Рудюк 30 Березня

    Чи можна бути волонтером-помічником? маю досвід волонтерства на Музичному фестивалі
  • Килимник Дмитрий 19 Травня

    (:smile:)
  • Васильчишин Олександр 19 Травня

    Надіюсьььь))
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення