Оксана Білозір 23 січня у Вінниці. «Різдво в колі друзів»

Оксана Білозір 23 січня у Вінниці. «Різдво в колі друзів»

Всі анонси від: Театр ім. Садовського, Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

Її концерти завжди наповнені енергетикою добра та любові, а пісні давно стали символом українського, справжнього!

23 січня о 19.00 у театрі ім. Садовського прекрасна Оксана Білозір запрошує вінничан та гостей міста на великий святковий концерт «Різдво в колі друзів»!

Будемо насолоджуватися перевіреними часом хітами, які любимо і знаємо напам’ять, улюбленими українськими піснями та колядками!

Крім того, буде багато найтеплішого спілкування із публікою і надзвичайна атмосфера!

Кожний концерт Оксани Білозір — це феєричне свято української музики, а пісні є скарбом та гордістю України, тим неповторним, щирим одкровенням і сповіддю, що торкаються найтонших струн душі!

Поринемо разом у молодість, юність та дитинство разом із винятковою творчістю легендарної народної артистки України! 

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки вас чекають у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», рок-магазині «Мобі Дік» («МК Центр», 3й поверх), магазині «Rock-n-Roll» (ТРЦ «Квартал», 2й поверх), центрі розвитку «Origami» (вул. Константиновича, 35), Royal pub, магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка» (вул. Соборна, 7).

Частина коштів від продажу квитків буде передана на підтримку Збройних сил України.

Безліч записаних CD та DVD-дисків, музичних фільмів, кліпів, унікальних проєктів, просто незліченна кількість концертів, гастролі по всьому світу!

Оксану Білозір щиро люблять і поважають всюди!

Її по праву називають людиною-епохою в історії не лише пісенної України, але й України-держави! 

Народна артистка України, міністерка культури, народна депутатка трьох скликань, меценатка, волонтерка — попри всі звання і досягнення, для мільйонів українців Оксана Білозір, у першу чергу — «Українка, Україночка». 

Кожна композиція наповнена українським колоритом, за яким можна розгледіти національні особливості та душу українського народу.

Вся творчість співачки пронизана глибоким розумінням суті речей, які здаються, на перший погляд, звичайними. Від цього творчість стає ще більш значущою. 

Улюблениця багатьох поколінь співає про повагу та любов до України, до батьків, про щирі почуття,  про молитву, природу, весну і кохання, розставання, втрати й біль, про війну і віру в Перемогу.

— Про культурні події нашого тривожного часу теж слід розповідати особливим чином, з урахуванням війни і всього, що вона принесла в наші серця та долі. Власне, інакше й не вийде. Мистецтво завжди першим уловлює та вбирає вібрації часу, наділяючи їх красою та правом на вічність, — відзначає Оксана Білозір.

У найважчий в історії України час легендарна артистка не залишається осторонь і постійно допомагає військовим, які боронять Україну від російських загарбників. Зокрема, нещодавно Оксана Білозір передала партію вакуумних апаратів і розхідників до них столичному госпіталю. Це частина великої партії від Союзу українок Америки.

Аби у період різдвяних свят подарувати частинку тепла і радості любим глядачам, Оксана Білозір створила нову концертну програму «Різдво в колі друзів», яку 23 січня презентує у Вінниці.

— 2022-й рік став для нас найскладнішим випробуванням за всі роки Незалежності, а нинішнє Різдво — першим, і, сподіваємося, останнім, воєнним Різдвом в Україні ХХІ століття. Але ми віримо, що новонароджений Ісус розвіє темряву, яка напала на наші міста і села, думки й серця, — зазначає Оксана Білозір. — Хай святкування цьогоріч набагато скромніші, ніж зазвичай, і мають певний присмак гіркоти, але жодному ворогові не під силу знищити радість Різдва. Нехай колядки лунають у ваших оселях, допомагаючи створити атмосферу справжнього свята!


Запрошуйте найрідніших і приходьте 23 січня о 19.00 у театр ім. Садовського
насолодитися зустріччю з легендарною співачкою, отримати найяскравіші емоції та відчути фантастичну силу української пісні і традицій, які зберігають величну історію нашого незламного народу!

Гучно заспіваємо всі пісні разом із неймовірною Оксаною Білозір!

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення