Оксана Муха. Різдвяний концерт

У чарівні дні Різдва у Вінниці пройде великий різдвяний концерт «Радуйся» дивовижної співачки Оксани Мухи – переможниці «Голос України» і нашої «другої Квітки Цісик»!

9 січня о 19.00 у театрі імені Садовського буде багато краси, тепла і найпрекрасніших пісень!

У виконанні Оксани Мухи, чий голос зачаровує феноменальною чистотою й потужною енергетикою, вінничани почують рідкісні колядки і щедрівки з усіх куточків України.

Глядачів чекає яскраве різдвяне свято, містерія звуків та образів, особлива атмосфера і незбутній вечір, на якому всі зможуть наспіватися, наколядуватися і нарадітися від душі!

- Дуже радісно заколядувати для вас на самісінькі Різдвяні свята! - говорить Оксана Муха. - Запрошую сердечно 9 січня у Вінницький театр ім. Садовського всіх на гарну українську коляду - як витриману віками, так і нову, авторську! 

Квитки на концерт (від 200 гривень) собі та рідним на подарунки купуйте на сайтах https://afisha.vn.ua і http://bilet.vn.ua.

Зверніть увагу: саме на цих сайтах ви маєте можливість замовити офіційні квитки за кошти програми «єПідтримка», які отримують всі, хто вакцинувався.

Також квитки продаються у всіх касах «Афіша Вінниці»: у «Магігранді», Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, «Універмазі», креативному просторі «Артинов», рок-магазині «Мобі Дік» («МК Центр», 3й поверх), магазинах «Rock-n-Roll» (ТРЦ «Квартал», 2й поверх) і «Aladdin» (ТЦ «Plaza Park», навпроти «Сільпо» і ТЦ «Barbara», навпроти «ГРОШ»), «CHERDAK» (ТЦ «SkyPark», 8й поверх) і тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Різдвяний тур Україною для Оксани Мухи – уже багаторічна добра традиція. Співачка щороку проводить святкові концерти, які з особливим трепетом чекають глядачі.

Лейтмотивом нової різдвяно-новорічної програми співачки є власне радість і світло Різдва.

- Я щороку чекаю Різдвяних зустрічей з українцями, для мене це вже традиція, без якої не уявляю свят, – каже співачка. – Цей концерт наповнить нас усіх Радістю – радістю народження Христа, радістю пісенною! Ті колядки та щедрівки, які я зібрала у новій програмі, сповна розкривають головний зміст Різдва і промовляють до нас: «Радуйся, людино! Син Божий народився!». 

«Щедрик», «Тиха ніч», «Бог ся рождає», «Добрий вечір тобі», «На небі зірка ясна засяла», «Народився Бог на санях», – це тільки частина із тих колядок, якими Оксана Муха і її музиканти радуватимуть слухачів на концерті.

Також у програмі прозвучать давні і мало знані щедрівки. Не обійдеться і без світських пісень – тих українських хітів, які витримані роками і які знає, любить та співає кожен українець. 

Вінницький концерт Оксани Мухи «Радуйся!», що 9 січня о 19.00 пройде у театрі імені Садовського – це чудова нагода наколядуватися та наспіватися у теплому колі тих, хто любить, шанує і береже українську Різдвяну традицію. Й у дружній, єдиній атмосфері зарядитися добром, світлом та радістю на весь прийдешній рік!  

Приходьте чути, споглядати та відчувати усією душею!

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення