Олександр Пономарьов  та Михайло Хома. Благодійна вечеря

Олександр Пономарьов та Михайло Хома. Благодійна вечеря

Всі анонси від: Ресторан Mont Blanc

БЛАГОДІЙНА ВЕЧЕРЯ З ОЛЕКСАНДРОМ ПОНОМАРЬОВИМ, МИХАЙЛОМ ХОМОЮ (DZIDZIO) ТА ЮРІЄМ ГОРБУНОВИМ у Вінниці

30 травня запрошуємо вас у ресторан Mont Blanc на благодійну вечерю за участі улюблених виконавців багатьох українців – Олександра Пономарьова та Михайла Хоми (DZIDZIO).

У програмі найкращі пісні артистів, а також благодійний аукціон з унікальними лотами від зірок та митців. Ведучий вечора – Юрій Горбунов. У вартість квитка включена вечеря та welcome drink. Збір гостей о 18:00.

З початку року «Квартал-Концерт» організував вже три подібні благодійні вечері за участі артистів. Сумарно вдалося зібрати 4 800 000 грн. Кошти були спрямовані на закупівлю дронів, тепловізорів, пікапів для ЗСУ. Ще частина – на допомогу українцям, які втратили свої домівки через війну.

На сьогодні майже 5 000 000 українців мають статус ВПО – внутрішньо переміщеної особи. Кошти, вилучені з попередніх вечерь, допомогли отримати житло шести родинам із Бахмута та Луганщини. Зокрема 7-річному Стасику, історія якого розчулила українців напередодні нового року.

Петро Волощенко з позивним вивіз із Бахмута сім'ю Стасика. Хлопчик сам познайомився з українським військовим. Петро потоваришував із дитиною і пообіцяв йому, що зможе вивезти хлопця і його сім'ю у безпечне місце, адже у будинок, де вони жили у Бахмуті вже влучав російський снаряд і лишатись там надалі стало дуже небезпечно, російські військові були вже поруч. Зрештою за допомогою танків, дронів і стрільців вдалося евакуювати сім'ю з передової до Чернівців – була розгорнута масштабна спецоперація з порятунку.

Це лиш одна з 5-ти млн історій. Переселенці потребують допомоги, тому ця благодійна вечеря продовжує серію благодійних подій від «Квартал-Концерту» у КВЦ «Парковий». А частина прибутку, як і від кожного концерту, буде направлена на допомогу ЗСУ та ВПО. Партнери заходів – БФ «За Луганщину» та громадська організація «ВПО України». Технічні партнери – компанії «Феєрія» та «Медіатек». Квитки на сайті «Квартал-Концерту» та інших квиткових операторів.
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення