Олексій Горбунов. "Висоцький"

Олексій Горбунов. "Висоцький"

Всі анонси від: Вінницька обласна філармонія

15 вересня геніальний актор і музикант Олексій Горбунов виступить у Вінницькій обласній філармонії, де виконає безсмертні хіти не менш геніального Володимира Висоцького.

"Висоцький - це як перша цигарка, перша платівка The Rolling Stones або The Beatles. Перше і те, що запам'ятається на все життя" (Олексій Горбунов).

У День Пам'яті Володимира Висоцького, 15 вересня, Олексій Горбунов представить камерний концерт «Висоцький», присвячений генію.

На цей раз винятковий актор, харизматична особистість, талановитий артист Олексій Горбунов та група «Грусть пилота» виконають наживо твори всенародного улюбленця. У перервах між виконанням пісень Олексій спілкується з публікою, читає вірші, розповідає цікаві невигадані історії з життя за лаштунками. Актор не прагне бути "Висоцьким". Імітацію і наслідування Горбунов називає гримасою і зневажає. У його виконанні "Коні вибагливі", "Банька по-білому", "На Великому Каретному" звучать інакше ніж в оригіналі, але щиро, затишно і по-домашньому.

Тільки живий звук і щирі емоції.

Гарна музика, дружня атмосфера і близьке спілкування з неповторним Олексієм Горбуновим, музичний вечір "Висоцький" - це прекрасний подарунок всім шанувальникам справжньої музики з глибоким змістом.

В затишній атмосфері ми згадаємо генія ХХ століття і разом виконаємо пісні, що викликають в серці ностальгію і світлі почуття.

Де: Вінницька обласна філармонія
Коли: 15 вересня, 18:30
Вартість: 230-450 грн
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення