Великий сольний концерт "Open Kids"

Великий сольний концерт "Open Kids"

Всі анонси від: Будинок офіцерів

30 квітня 2017 року 18-00 у Вінниці відбудеться яскравий і масштабний сольний концерт популярної тин-групи Open Kids з новою концертною програмою «Крутіше всіх!»

Open Kids - тин-група, по популярності якої немає рівних, як в Україні, так і в країнах ближнього зарубіжжя. Сотні тисяч шанувальників, тури з аншлагами, багатомільйонні перегляди кліпів, визнання кращих телеканалів країни.
П'ять дівчат підкорили серця не тільки ровесників, а й дорослих!

Open Kids -  це єдина підліткова група в Україні, яка взяла участь в наймасштабнішою музичної премії «М1 Music Awards 2016» і була номінована в категорії "Проект року".
Без колективу "Open Kids" не проходить жодний дитячия захід. Якщо на дитячому або підлітковому святі немає Open Kids, значить свято не вдалося!
Наймолодшій учасниці всього 13, але це абсолютно не заважає дівчатам демонструвати повномасштабне вокально-танцювальне шоу, до якого готовий не кожен дорослий ісполнітель. В 2017 році група Open Kids планує відвідати з концертом близько 15-ти міст України, провести автограф-сесії для спілкування зі своїми однолітками, а найголовніше - це не забути показати своїм прикладом, що справа життя повинно бути ще і соціально відповідальним.
 

Саме тому, гурт планує провести масштабну всеукраїнську акцію і подарувати дитячим будинкам в кожному місті туру квитки на свій виступ. Щоб ті, хто не може собі дозволити таку дрібницю, як купити квиток, змогли з легкістю побувати на концерті свого кумира і натхненника.

Чекаємо тебе на нашій крутий тусовці! Ми точно знаємо, що ти Крутіше Всіх і ти повинен бути з нами 30 квітня в 18-00 в будинку Офіцерів.
Адже тебе чекає повномасштабне і яскраве вокально-танцювальне шоу від групи Open Kids. Ти не можеш це пропустити! Тільки живий звук і живі емоції!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення