Павло Вишебаба у Вінниці!

Павло Вишебаба у Вінниці!

Всі анонси від: Ресторан Mont Blanc

Вперше в Україні благодійний тур військового та поета Павла Вишебаби !

Український поет, музикант і громадський активіст, його відео-поезії набирають мільйони переглядів у соцмережах, його вірші читають у прайм-тайм на центральних телеканалах, їх кладуть на музику та озвучують на проукраїнських мітингах по всьому світу різними мовами. Тексти книги Павла Вишебаби «Тільки не пиши мені про війну» стали літературним літописом почуттів багатьох українців у режимі онлайн.

100% зібраних коштів йдуть на потреби Збройних Сил України.

Організатор туру - SIVAK.Concert agency.
Квитки: від 290 грн
Купуй онлайн тут

Довідка:

Павло Вишебаба, поет, командир відділення 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша.

Це блискуча операція ЗСУ, яку сотні років вивчатимуть – Павло Вишебаба про  визволення Харківщини
Співзасновник та голова ГО «Єдина планета», посланець з питань толерантності ПРООН в Україні. 24 лютого 2022 року він пішов у військо і зараз є командиром відділення у 68 окремій єгерській бригаді ім. Олекси Довбуша.

Павло Вишебаба брав активну участь у Революції гідності, зокрема у роботі пресцентру Штабу національного спротиву. Після повалення режиму Януковича протягом півтора року працював у пресслужбі Кабінету міністрів України, займаючись міжнародною комунікацією та зв’язками між міністерствами. У грудні 2016 року став співзасновником громадської організації “Єдина планета”, метою якої є припинення експлуатації тварин, заборона хутрових ферм, усунення видової дискримінації, протидія зміні клімату та вимиранню видів.

Зараз Павло Вишебаба продовжує підтримувати зв’язок з тилом через поезію та музику, яку публікує у мережі. 24 грудня 2022 року вийшла друком дебютна збірка віршів Павла «Тільки не пиши мені про війну». Наклад книжки – 15 тисяч примірників, причому кожен примірник надрукований за передзамовлення. Половина віршів у збірці написані вже після повномасштабного вторгнення, а решта – до 2022 року, адже війна Росії проти України триває вже дев’ятий рік.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення