Презентація книг Максима Бутченка "Художник війни" та "Три години без війни" за участю автора

Презентація книг Максима Бутченка "Художник війни" та "Три години без війни" за участю автора

Всі анонси від: Артинов - креативний простір

Український письменник і журналіст Максим Бутченко, автор двох книг «Художник війни» і «Три години без війни» 29 вересня у Вінниці проведе дві зустрічі-дискусії з читачами.

Об 11:15 в Донецькому національному університеті відбудеться зустріч зі студентами та викладачами. А ввечері, в 18: 00 в креативному просторі "Артинов" відбудеться презентація книг для всіх бажаючих.

Під час зустрічей автор представить свої книги, поділиться подальшими творчими планами і відповість на всі запитання гостей.

Сам автор - Максим Бутченко - луганчанин, який який пропрацював більше 10 років в шахті, і згодом вирішив кардинально змінити своє життя - отримав освіту журналіста та переїхав до Києва.

Книги автора, як і його журналістські матеріали, максимально об'єктивно висвітлюють те, що відбувається, в них завжди на першому місці доля людини, так чи інакше став заручником війни. Автор проводить детальну екскурсію в життя цих людей.

Його книги зачіпають ті питання, які ми поки ще боїмося поставити навіть собі, але відповіді на які нам, так чи інакше, доведеться шукати, щоб зуміти побудувати здорове демократичне громадянське суспільство.

На презентації гості зможу придбати обидві книги, отримати автограф автора і взяти участь в дискусії, а також почути уривки з нової книги Максима Бутченко, якої ще немає у продажу.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення