Презентація книги Наталки Доляк «Загублений між війнами»

Презентація книги Наталки Доляк «Загублений між війнами»

Всі анонси від: Книгарня "Є"

Книгарня «Є» та видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» запрошують на  презентацію роману Наталки Доляк «Загублений між війнами»!
Початок презентації: 18:00!

Існують такі особистості, яким життєвої сили Бог відміряв ніби на двох (якщо не чотирьох). Саме таким був український прозаїк і поет Юрій Будяк (Покос), доля якого покладена в основу сюжету книги. Його життя вражає.
Цій непересічній людині довелося жити, мабуть, в один з найскладніших історичних періодів — у першій половині ХХ століття. Англо-бурська війна, Перша світова, революція, розпад Російської імперіі, становлення УНР, репресії, сталінські табори, Друга світова… Цій незвичайній людині довелося не один раз міняти і рід занять, і спосіб існування… Він був матросом і чабаном, воював в Африці на боці повсталих бурів, врятував самого Вінстона Черчилля, мандрував Францією, Італією, Синґапуром, Туреччиною; вчителював в українському селі, був одним із найвпливовіших діячів новітньої української культури, брав участь у створенні УНР, пройшов крізь сталінські табори… Мужній воїн, мандрівник, революціонер, сільський вчитель, журналіст, громадський діяч, політичний в`язень, до того ж талановитий літератор — це все про нього!

У звичайний людський вік вмістилася надзвичайна доля, і життя дивовижної людини стало ніби дзеркалом несамовитого часу...

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення