Презентація книги «Переклад із ластовиної» Валентина Сторожук

Презентація книги «Переклад із ластовиної» Валентина Сторожук

Всі анонси від: бібліотека ім.К.А.Тімірязєва

22 вересня (четвер) о 15.00 у Вінницькій обласній бібліотеці ім. Тімірязєва відбудеться відкриття клубу «Любительки оповідань Вінниці» (ЛОВ).

Учасниці клубу – письменниці, відомі як у регіоні, так і в Україні за своїми художніми книгами, науковими розвідками, журналістськими нарисами. Дехто з них пише і поетичні твори. Однак у «ЛОВі» їх поєднала саме любов до коротких прозових творів, що останнім часом набувають усе більшої популярності серед читачів і за якими, на думку письменниць, майбутнє української літератури. Тож клуб хоче популяризувати саме коротку прозу.

Мета роботи клубу: продовження справи свого геніального попередника Михайла Коцюбинського. Не лише написання власних творів, а й пошук нових імен, цікавих авторів – ось головне завдання членів «ЛОВу».

На першому засіданні клубу «ЛОВ» презентують свіже літературно-художнє видання Валентини Сторожук «Переклад із ластовиної». Відбудеться обмін думками з приводу почутого та автограф-сесія відомої вінницької поетеси та прозаїка. До уваги всіх присутніх буде оформлено виставку-подію «Високе літо березневої душі Валентини Сторожук».
Модератор зустрічі – Гальянова Валентина Олександрівна – поетеса, прозаїк, лауреат Подільської літературно-мистецької премії «Кришталева вишня», Міжнародної україно-німецької літературної премії ім. Олеся Гончара, двічі дипломант Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова». 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення