Романтична комедія "8 кращих побачень"

Романтична комедія "8 кращих побачень"

Всі анонси від: Кінотеатр ім. Коцюбинського

До свята 8 березня у прокат виходить прем'єрна стрічка із франшизи "8 побачень" романтична комедія "8 кращих побачень" з Вірою Брєжнєвою та Володимиром Зеленським у головних ролях. 

Рік: 2016
Країна: Україна, Росія
Жанр: комедія, романтична комедія
Тривалість: 90 хв
В ролях: Володимир Зеленський, Віра Брежнева, Володимир Єпіфанцев, Євген Кошовий, Сергій Казанін, Ангеліна Полікарпова, Кирило Пащук, Ніно Кантарія, Віктор Щур

Сюжет: Микита Соколов  (Володимир Зеленський) - успішний бізнесмен та щасливий сім'янин. Він батько двох дітей та успішний ветеринар. Але одного разу життя йде наперекосяк, коли він дізнається, що жити йому залишилось лише 1-2 місяці.
Він розуміє, що тепер його сім'я стане беззахисною і він вирішує.... знайти собі заміну. Тобто для своєї дружини (Віра Брєжнєва) знайти чоловіка, а для дітей - батька. 
Довго шукаючи ідеального кандидата, Микита обирає красунчика Іллю, і усіма силами намагається  допомогти Іллі влитись у його сім'ю.
Але виявляєтья його діагноз смертельної хвороби зовсім випадковий. І тут Микиті доведеться позбутись красунчика Іллі, який так легко уже відступати не хоче. 

Коментарі до події (2)
  • Evgeniy Krivitskiy 17 Березня

  • Татьяна Космачиева 04 Березня

    По трейлеру вже все зрозуміло☺)!
Отримуйте
регулярні оновлення