ROXOLANA. Благодійний тур «Тримайся»

ROXOLANA. Благодійний тур «Тримайся»

Всі анонси від: Будинок офіцерів

14 липня у Вінниці концерт української співачки ROXOLANA. Концерт відбудеться в рамках всеукраїнського благодійного туру «Тримайся»

ROXOLANA: співачка, яка поєднує сучасну музику й українську поезію. Вона країнська авторка пісень, співачка, учасниця талант-шоу «Голос країни-9» та фіналістка національного відбору Євробачення 2022. 
На зображенні може бути: текст

ROXOLANA – молода, талановита співачка, яка ініціювала унікальний арт-проєкт Ukraine Is – цикл сучасних музичних композицій на вірші українських поетів.

«Ідея записати окремий мініальбом на слова відомих поетів існувала у мене давно, але реалізувати її «допоміг» карантин – я просто закрилася в студії й багато експериментувала з музикою та словами», – розповідає ROXOLANA. Так і народилася перша пісня – «Очима» на вірш Ліни Костенко «Очима ти сказав мені «Люблю».


 

Співачка та авторка пісень ROXOLANA вирушає у благодійний тур «Тримайся» містами України. Своєю музикою та піснями учасниця Нацвідбору «Євробачення 2022» хоче підтримати людей, які через війну змушені були залишити свої домівки і переїхати в інші області України, тих, хто допомагає у ці складні часи вимушеним переселенцям, а також військових, які зараз мужньо захищають Україну.

Глядачі почують хіт GIRLS, який протягом трьох тижнів тримався у трендах українського YouTube, треки з міні-альбому Ukraine Is - «Очима», «Говори зі мною», «ФРАНКО», «Не своя», створені на вірші знаменитих українських поетів Ліни Костенко, Івана Франка, Юрія Іздрика. А також – пісні, які ROXOLANA написала під час перших місяців війни – «СіЮ», «I’m Gone» і, звичайно, пісню «Тримайся».

Під час концертів ROXOLANA обіцяє кілька сюрпризів – вона заспіває добре знайомі пісні у новому прочитанні та запросить на сцену своїх зіркових колег,зокрема у Вінниці запрошеною зіркою буде Laud.


Початок концерту о 18:00
Вартість квитків: 200 грн


 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення