Розклад богослужінь у кафедральному соборі

Розклад богослужінь у кафедральному соборі

З урахуванням нових вимог у зв’язку із запровадженням Кабінетом Міністрів України режиму надзвичайної ситуації на всій території України) щодо проведення богослужінь у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Вінниці.

Собор відкритий щодня з 7.30 до 18.30 для особистого відвідування і молитви, для звершення приватних треб (панахида, молебень та ін.), спілкування зі священнослужителями та подання записок для поминання на Літургії за умови додержання встановлених загальних правил, зокрема, одночасного перебування у храмі обмеженої кількості осіб та дотримання відстані між ними не менше як 1,5 метри. 
 

Розклад богослужінь:

►у будні дні:

- 7.30 - Часи і Божественна літургія

- 16.45 - Вечірнє богослужіння

У недільні й святкові дні:

- 6.30 - Часи і Божественна літургія (рання)

- 9.00 - Часи і Божественна літургія (пізня)

- 16.45 - Вечірнє богослужіння

Кожного тижня:

У середу:

9.00 - Молебень зі співом акафісту "Неупиваєма чаша"

У ніч з п'ятниці на суботу:

23.30 - Часи і Божественна літургія (у нижньому храмі)

У неділю:

8.45 - Часи і Божественна літургія (для дітей, в нижньому храмі)

Таїнства Сповіді та Причастя за бажанням та потребою парафіян під час карантину можуть бути подані їм індивідуально вдома запасними Дарами. Просимо таких парафіян або їхніх родичів повідомити про бажання причаститися вдома за телефоном: +38(098)318-99-64.

Записки для поминання на суботніх та недільних літургіях будуть прийматися у соборі щоденно. Для тих, хто не зможе подати записку особисто і не буде присутній на Літургії, пропонується (на час карантину) повідомляти імена ваших рідних і близьких у SMS або у повідомленні на Viber чи WhatsApp за номером +38(098)318-99-64.

Якщо Ви бажаєте зробити добровільну пожертву на храм і підтримати діяльність релігійної громади, або маєте інші запитання, просимо звертатися за додатковою інформацією за номером +38(098)318-99-64.

Парафіяни – це велика сім’я, яка об’єднана навколо свого храму, тому просимо посилено молитися один за одного, за митрополита Симеона та усіх священнослужителів собору.

Пресслужба Вінницько-Барської єпархії Української Православної Церкви (ПЦУ)

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення