Розваги у Вінницькому зоо-дворику

Розваги у Вінницькому зоо-дворику

У Центральному вінницькому парку працює невеличкий зоо-дворик, скажімо, мінізоопарк.  Але на цій невеликій території помістились багато звірів: кози, вівці, кролики, морські  свинки, мавпочки, свійська та декоративна птиця, пара кенгуру, альпака і улюбленець малих та дорослих відвідувачів – єнот.

 


А зовсім нещодавно тут знову сталось поповнення. У свинки Пеппи народились малятка, підростають козенята, маленькі кролики такі пухнасті і милі. За допомогою помічників тваринок можна брати на руки, гладити та годувати, фотографуватись з ними. Така енімал-терапія приносить купу позитивних емоцій і дітям, і дорослим. Всі тварини привиті та проходять регулярний ветеринарний контроль.

Працює зоо-дворик щодня без вихідних, з 10.00 до 20.00 (у вихідні до 20.30).
Ціна у будні – 25 грн;
Ціна у вихідні дітям – 30 грн, дорослим – 30 грн.
Ще за 10 грн можна купити корм і погодувати тваринок з рук. 

Коментарі до події (1)
  • Галина 29 Квітня

    Несколько лет ходили с детьми в зоодворик и кормили животных . В этом году нас укусил пони . До крови за живот . Меня удивило спокойствие работников . Изрядно выпивший мужчина сказал что это нормально , да , пони кусаются и не только пони . Справку о прививках нам не предоставили , спасибо,  правда перекись дали . Это жесть . Пони высовуют головы с вольера , так как он ниже и кусают деток . Если бы ребенок был ниже ростом , то щеки не было . Думаю , что случай не единичный , но круче всего это отношение к детям и родителям которые заплатили не маленькие деньги .
Отримуйте
регулярні оновлення