«ТеСАМеШоу» 1 січня у Вінниці! Новорічний концерт

«ТеСАМеШоу» 1 січня у Вінниці! Новорічний концерт

Всі анонси від: Театр ім. Садовського, Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

Наближається Новий рік, а це значить, що… 1 січня всі йдемо на концерт «Вар’ят»!

Вінниця, 1 січня о 19.00 у театрі ім. Садовського збираємось разом загадувати найзаповітніше бажання і весело зустрічати ПЕРЕМОЖНИЙ 2023 рік!

Із «ТеСАМеШоу», найкращим українським гумором, бойовим позитивом і підтримкою ЗСУ!

Владзьо, Володимир Жогло, Валентин Сергійчук, Віталій Тильний, Сергій Полупан – у перший день Нового року наші улюбленці привезуть у Вінницю нову ексклюзивну святкову концертну програму, свіжі жарти, яскраві пісні, розривні мініатюри – таку величезну кількість радості і сюрпризів, яких вистачить на весь рік!

Аншлаг буде на 100%, тож встигніть придбати квитки собі і на подарунки всім, кого любите!

Не гаючи часу, хапайте квитки 

А також купуйте у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», рок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», Вінницькій філармонії, Royal pub, магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь–яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Їхній гумор міцний, як постріл «Байрактара»!

Мова — файна українська!

Серця — щирі й патріотичні!

А концерти — завжди незабутні і надихаючі!

Адже «ТеСАМеШоу» – це незабутні години сміху, та сама добра комедія, у якій кожен впізнає себе, та шалена атмосфера і драйв, які по-справжньому безцінні!

— «ТеСАМеШоу» — це саме те шоу, яке потрібне всім, хто любить справжній український гумор! І ми продовжуємо робити те, що найкраще вміємо — жартувати українською там, де вона звучить! Там, де нас чекають! Давайте разом піднімемо наш дух до Перемоги, підтримаємо один одного та допоможемо ЗСУ! — запрошують усіх вінничан та гостей міста «Варяти», нагадуючи, що купуючи квитки, ви долучитесь до доброї справи!

Адже частина коштів від продажу квитків піде на підтримку Збройних сил України.

Актори «ТеСАМеШоу» допомагають українській армії з 2014 року: вісім років поспіль передавали значну частину коштів із кожного концерту, а з початку повномасштабної війни розгорнули допомогу з подвоєною силою на усіх фронтах.

Сергій Полупан із перших днів записався в тероборону і разом із Жожкою їздив по військових частинах, даючи благодійні концерти.

Валентин Сергійчук із друзями скупляв машини за кордоном, ремонтував, фарбував і відвозив нашим бійцям.

Віталік Тильний з початку війни робив все, що можна робити — возив, перевозив, передавав, скупляв, відправляв, пакував, грузив, носив, селив, годував вимушених переселенців у рідному Тернополі.

А «Король монологів» Владзьо поїхав до села — у своє природнє середовище, де із друзями «кулінарного десанту» різав свині на тушонки для фронту.

Не полишаючи волонтерських справ, зараз актори відновили концерти для того, щоб підтримати економіку нашої держави (адже сплачують податки) і у надскладний час підняти настрій українцям та фінансово допомогти ЗСУ .

— Кожен із нас наближає перемогу, як вміє і як може. Весь народ згуртувався в один великий стальний клубок, який неможливо вже розмотати! — говорять учасники «ТеСАМеШоу». — Ми всі разом є сталь і криця. І ми непереможні! Слава Україні!

На новорічному концерті у Вінниці разом зі свіжими жартами й іскрометними мініатюрами ми почуємо фірмовий монолог від Владзьо, багато веселих пісень і нових родзинок.

- Масштаби позитиву, усмішок і щастя, які всі отримають на концерті, будуть рекордними! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Кажуть: як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш!

Тож приходьте 1 січня о 19.00 у театр ім. Садовського всією родиною на концерт «ТеСАМеШоу»  - і заряд позитиву, радості та щастя матимете на весь 2024 рік!

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення