Захоплююче наукове шоу від Шаленої лабораторії

Захоплююче наукове шоу від Шаленої лабораторії

Всі анонси від: Шалена лабораторія

Весела та захоплююча наука від «Шаленої лабораторії» подарує вам нові враження. Команда кумедних хіміків здійснюють майже магічні досліди та експерименти, які зацікавлять не тільки дорослих, але й маленьких дітей та підлітків.

Веселі хіміки «Шаленої лабораторії» здивують вас різноманітною та драйвовою програмою, яка гарантує видовищні спецефекти: шоу з рідким азотом, кільця з диму, полум’я в руці та багато іншого. Науково-розважальне шоу «Шалена лабораторія» пропонує свої послуги на різноманітних святах. Такий виступ може бути чудовим подарунком близьким на день народження, весілля або, навіть, колегам на корпоративі. Програма «Шаленої лабораторії» компактна за локацією, але масштабна за сутністю. Вистави можна організувати як у маленькій кімнаті, так і під відкритим небом. А на майтер-класах у вас з'явиться можливість власними руками створити неймовірне явище, видовище чи поласувати hand-made морозивом.

В цікавій формі вони доведуть, що світ науки може бути неймовірним.Чим вас здивують ці шалені професори?

  • Оптимальна тривалість виступу від 30 до 40 хвилин. За такий час глядачі не втомляться, а лише захопляться чимось новим.
  • Всі виступи абсолютно безпечні для здоров’я і не вимагають багато місця. Провести їх можна у маленькій кімнаті, великому залі або на свіжому повітрі.
  • Програма розрахована на різні вікові категорії. Вона підходить як для дошкільнят та школярів, так і для дорослих.
  • Інтерактивність дає можливість вам взяти участь у науковому шоу.

Окрім того, Шалена Лабораторія пропонує перше науково-популярне сценічне шоу для всієї родини – дорослих та дітей - "Кріо-шоу Термовибух від Шаленої лабораторії!"
Ми працюємо у Вінниці та Вінницькій області та інші місця. 

Шоу з рідким азотом – це розважальне шоу для всієї родини у Вінниці, інтерактивне та креативне. Застосовуються екстремальні низькі температури (-196 С).
Наші майстри продемонструють вам захоплюючі екперементи та шоу:

  •   азотний вибух
  •   обливання рідким азотом
  •   пінні вулкани
  •   азотне кріо-морозиво
  •   заморожування і розбивання квітів та фруктів і багато інших цікавих речей.

Хімічне шоу у Вінниці – це уже цікавий варіант проведення різних свят. Програма шоу інтерактивна, тобто ви та ваші гості зможуть взяти в ньому участь.

Замовляйте розважально-пізнавальне шоу за телефонами: 093-093-29-17, 098-744-47-07
 

Коментарі до події (2)
  • Юля 25 Квітня

    Мы праздновали день рождения 7-летней девочки. Среди приглашенных были и взрослые, и детки помладше, и 12-летние, которые уже видели много чего)). Абсолютно все наши гости были в восторге от увиденного!! Хочу выразить благодарность всей комманде "Шалена лабораторія" за прекрасную организацию шоу, очень интересную программу, крутых ведущих и незабываемый праздник, который вы нам подарили!! А мороженное действительно очень вкусное!
  • неля 19 Лютого

    Неля.

    Мы с Мужем решили сделать сюрприз для детей моей сестры. Хотелось придумать что то веселое и необычное для любимого племянника. У самих фантазии не хватило и мы решили обратиться к профессионалам. Случайно нашли "Шалену лабораторію". Позвонили. Вышло так, что даже взрослые сидели с открытым ртом. Ребята выложились на все 100%. В итоге, племянник сказал что это лучший подарок который он получил. Я в восторге!!!! Огромное спасибо ребятам за такое прекрасное и поучительное шоу!!! Заказывайте не прогадаете!!!  Теперь всем своим друзьям рекомендовать будем!!
Отримуйте
регулярні оновлення