Академія чарівництва у Вінниці

Академія чарівництва у Вінниці

Запрошуються діти віком від 7 до 17 років у першу в Україні Академію Чарівництва, яка відкрилась у Вінниці наприкінці 2020 року. Засновник та вчитель школи відомий вінницький фокусник Артем Тихевич. 

Академія проводить уроки у міському палаці Мистецтв "Зоря". 

В Академії чарівництва дітлахів навчають: 

  • секретам фокусів і тому, як бути справжньою зіркою
  • освоїти мистецтво ілюзії
  • розвивають спритність рук та дрібну моторику
  •  взаємодіяти з різною публікою, спілкуватись
  •  презентувати себе на сцені і т. д

— Для цього ми, серед іншого, вивчаємо сценічну мову й акторську майстерність, — перераховує вчитель ілюзіоніст Артем Тихевич. — У нас взагалі багато наук, які ми будемо охоплювати під час навчання. Наприклад, ми з дітьми будемо вчити математику, фізику й хімію. Але це не вивчення якихось загальних термінів зі шкільної програми. Діти мають розуміти, як наука допомагає у створенні фокусів, ілюзій та певних ефектів. Крім того, володіння мистецтвом фокусів дає дитині не лише можливість похизуватись серед однолітків, але й дуже позитивно впливає на загальний розвиток.


Про засновника Академії чарівництва Артема Тихевича:

Артем Тихевич є професійним фокусником, ілюзіоністом та менталістом. У 2011 році переміг у телепроєкті «Феномен», що транслювався на телеканалі СТБ. Також Артем Тихевич є володарем титулу  «Перший менталіст України», а нещодавно отримав сертифікат Міжнародного союзу магів. 


Записатись до Академії чарівництва та стати учнем відомого ілюзіоніста можна зе телефоном: 067 494 10 62

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення