Слава Благов у Вінниці

Слава Благов у Вінниці

Всі анонси від: Будинок офіцерів

Слава Благов - галантний і екстравагантний, з витонченим смаком сучасності, молодий і привабливий одесит, талановитий поет, композитор і співак, з уже певним стилем і напрямком в мистецтві підкорювати серця шанувальниць, відправляється в концертний тур в супроводі бенду, а живе виконання якого внесе своєрідний музичний колорит молодий і талановитий баяніст України - Володимир Войцеховський.

Пісні талановитого виконавця багато хто чув на радіостанціях країни і в інтернеті, але часто слухачі не знають своїх кумирів в обличчя. Єдиний виконавець в Україні, чия пісня «Вулицями Висоцького» є надбанням всесвітньо-відомих музеїв ім. В.Висоцького в США і Польщі. Весільний хіт «Наречена», дуетну пісня з групою «Дюна» «Дорога додому», відома пісня в дуеті з Михайлом Гріцканом «Поворот», пісні «Золота», «Кохання», «Мама» і звичайно ж Прем'єра: Хіт цього року - «SUPERBLONDINKA».

Чекаємо Вас на концертах Слави Благова, де Ви отримаєте максимум позитивних емоцій і позитиву, слухаючи пісні, які співаються Серцем і Душею чарівного одесита!

Дата і час: 5 березня, 19:00
Вартість: 110-340 грн
Місце: Будинок Офіцерів
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення