Різдвяний джаз при свічках 8 січня

Це буде найатмосферніший концерт січня у Вінниці!

8 січня о 19.00 у театрі ім. Садовського вперше пройде казковий концерт «Різдвяний джаз при свічках».

Величезна кількість свічок створять виняткову атмосферу, а легендарні джазові новорічно-різдвяні хіти зіграють одні з найкращих джазменів України — TheImpressionsJazzQuintet.

Тільки уявіть: напівтемна зала, світло сотні свічок, таємнича тиша та його величність джаз! Ви заплющуєте очі… і чуєте «HaveYourself a MerryLittleChristmas» та інші шедеври, перевірені часом.

«MagicMoments», «Letitsnow», «SantaClausIsComingToTown», «HappyNewYear», «BlueChristmas», «It'sTheMostWonderfulTimeOfTheYear», «JingleBells» та ще багато інших хітів, які вже багато років супроводжують Різдво в усьому світі, разом із іскристим гумором та цікавими історіями, запалять усіх найкращим настроєм.

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «PlazaPark» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

— Публіка обожнює і завжди дуже чекає джазові різдвяні концерти. Ми об’їздили майже всю Україну і всі просто у захваті! Людям бракує такої музики. Вони мають колядки, мають пісні поп-стилю, рок-стилю, різні концерти, прекрасні гурти виступають, а от свінгової, джазової музики просто бракує. Зараз саме час цю музику в Україні підіймати і співати. Нам випала честь і можливість таку музику виконувати, — розповідає соліст концерту, співак Павло Ільницький.

На концерті у Вінниці Павло Ільницький виступатиме у складі TheImpressionsJazzQuintet— популярного джазового квінтету із самобутньою, яскравою творчістю.

Заснований 4 роки тому, TheImpressionsJazzQuintetоб’єднав справжніх зірок українського джазу, чия гра і спів заворожують з найперших секунд.

Соліст Павло Ільницький — одиніз найвідоміших джазових співаків України, чий оксамитовий тембр настільки нагадує легендарного Френка, що  всі, хто чув голос Павла, кажуть: «Він — просто реінкарнація ФренкаСінатри!»

Денніс Аду — один із найяскравіших джаз-лідерів і найвідоміший джазовий трубач України, якого добре знають і шанують за кордоном.

На контрабасі та бас-гітарі грає один із найвидатніших українських джазменів Микола Кістеньов, який співпрацює з низкою відомих виконавців, зокрема, у складі гуртів «Pianoбой» та «UrbanGypsy».

За фортепіано — один із найбільш віртуозних та творчих джазових піаністів України,неперевершений маестро, співавтор аранжувань таких відомих композицій як «BlueSkies», «CryMe a River» та інших Олександр Малишев.

За барабанами та перкусією Ярослав Борис — один із найперспективніших барабанщиків України, який неодноразово співпрацював з такими зірковими виконавицями, як Гайтана, Ірина Білик, Марта Адамчук, ROXOLANA та багатьма іншими.

На рахунку TheImpressionsJazzQuintet сотніаншлагових концертів, а також два унікальні альбоми.

У дебютному альбомі «TwoSidesOfEveryStory» музиканти показали, як неперевершено хіти світового джазу можуть звучати українською, набуваючи нового сенсу, адже кожна історія має свої дві грані.

А у свіжому альбомі «Christmas», що вийшов всього кілька місяців тому, TheImpressionsJazzQuintet вразили американськими та українськими колядками у стилі традиційного американського джазу.

Приходьте 8 січня о 19.00 у театр ім. Садовськогонасолоджувати культовими новорічно-різдвяними хітами, грою і співом надзвичайних українських джазменівTheImpressionsJazzQuintet та винятковою атмосферою концерту «Різдвяний джаз при свічках».

Буде яскраво, красиво і святково! Ритми улюблених джазових хітів запалять усіх!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення