Вечірній Квартал у Вінниці

Вечірній Квартал у Вінниці

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Зустрічайте у Вінниці Вечірній квартал! Вечірній квартал готує нову програму!

Концерт «Вечірній Квартал» в Вінниці відбудеться 18 грудня о 18:00 в театрі ім. М. Садовського.

«Вечірній Квартал» їде у благодійний тур: найпопулярніший гумористичний проект країни повертається – з новою програмою та в оновленому складі!

«Вечірній Квартал» вирушає у благодійний тур містами України! Вперше від початку повномасштабної війни найпопулярніший гумористичний проект країни виступить у звичному для прихильників форматі, з новою програмою і в оновленому складі.

До цього часу актори виступали виключно «Єдиним Кварталом» разом з дівчатами з «Жіночого Кварталу». І якщо жіночий гумористичний проект вже потішив українців своїми ексклюзивними виступами в різних містах України, то хлопці з «Вечірнього Кварталу»
вирушають у благодійний тур вперше за два роки.

Глядачі благодійних концертів мають унікальну можливість першими побачити нову програму колективу – нові гумористичні номери на актуальні теми, нові жарти, нові пародії. І найголовніший сюрприз: вони можуть першими побачити акторку, яка відтепер стане тою самою єдиною жінкою в колективі «Вечірнього Кварталу». Це неперевершена і талановита Ірина Гатун, до цього відома як зірка «Жіночого Кварталу» та акторка театру «Чорний Квадрат».

Всі концерти «Вечірнього Кварталу» – благодійні. Частина коштів від квитків піде на допомогу ЗСУ – на актуальні потреби наших захисників та захисниць. «Кварталівці» постійно допомагають та підтримують військових – їздять з виступами до наших героїв, допомагають їм усім необхідним – від автівок до дронів, рацій та інших необхідних для нашої перемоги речей. Тому що переконані, що все, що ми зараз робимо, ми маємо робити з вдячністю до тих, хто нас захищає і завдяки кому ми можемо жити і працювати.

Не пропустіть унікальну можливість побувати на благодійному концерті «Вечірнього Кварталу» у твоєму місті

Приходьте родинами, разом із друзями. Побачте першими номери, які буде обговорювати вся країна ;)
Нові образи, свіжі жарти, актуальні пародії, яскраві пісні - все у одному неповторному концерті лише для вас!

Студія «Квартал-95» вже багато років радує Україну і світ новими смішними телевізійними проектами й веселими кінокомедіями.
Гумор «кварталівців» завжди свіжий і актуальний, гострий і точний.
Ніхто, крім них, не вміє так влучно подавати блискавичну інтерпретація подій, що відбуваються у громадсько-політичному житті країни через призму здорової іронії й сарказму.

Чимало українців вже звикли пізнавати новини саме із шоу «Вечірній Квартал». У шоу по-доброму і від душі глузують із політиків і спортсменів, музикантів і телезірок, причому найчастіше - разом з ними ж.

 

Коментарі до події (4)
  • AK 22 Квітня

    Гидко та не смішно. Ніколи цей 95-й окружний цирк цікавим не був.
  • Иван Иванов 17 Квітня

    Как Зеленский стал президентом, "Квартал" для меня закончился. Как Кличко стал мэром - кроме плохих слов, другие не получается. А был для меня Гэроем.... Слава Украине! Здобулости та гидности - слава! Путин - пуйло!
  • Анатлій Шутко 07 Квітня

    Оплатили квитки,а вони ще не прийшли на електрону пошту.
  • Иван Иванов 28 Березня

    А Зеленский выступать будет? А Юзик?
Отримуйте
регулярні оновлення