Свято сиру, вина та меду "Крафтовий дворик"

Свято сиру, вина та меду "Крафтовий дворик"

З 12 по 25 жовтня на Європейській площі уся Вінниця та її гості зможуть доторкнутись до історії та скуштувати крафтові вироби зі всієї України на Святі сиру, вина та меду: “Крафтовий дворик” - фестивалі справжньої ручної праці!

Усе найкраще в світі створено руками талановитих майстрів з нестримною любов’ю та частинкою своєї душі. Із покоління у покоління, передаючи родинні секрети, майстри зберігають традиційні вікові рецепти. І якщо у Вас є свій унікальний продукт, яким Ви прагнете ділитись зі світом - цей фестиваль саме для Вас!
Долучайтесь до участі - реєструйтесь за посиланням - збережемо традиції та майстерність разом.



І звичайно, на кожного гостя фестивалю очікує ціла палітра оригінальних смаків справжніх крафтових продуктів за унікальними рецептами із перших рук народних митців. Ви зможете не просто придбати щось абсолютно нове, а ще й скуштувати, палосувати і спробувати усе, що побалує та розтопить ваші смакові рецептори.
Крім того, ми готуємо для Вас концертну та розважальну програму із дитячими зонами, зонами відпочинку та майстер-класами.

Асортимент страв тут чималий! На святі усі бажаючі можуть скуштувати різні види сирів, придбати або спробувати на смак вино, також у наявності різні види глінтвейну. До того ж: шашлик у лаваші, овочі гриль, реберця, риба, картопляні чіпси, чурчхела, кекси і белзіл напоїв! Для любителів солоденького у "Крафтовому дворику" можна придбати різноманітний мед: з горішками, питний, у баночках.

Для усіх відвідувачів на фестивалі є концертна програма, на сцені біля Вежі виступають різноманітні співочі колективи, а ввечері відбувається дискотека. "Родзинкою" свята стала величезна двохповерхова карусель, розважитись на якій можуть як малі так і дорослі.

 

Усе це подарує гостям незабутні враження, насолоду від оригінальних та натуральних насичених смаків, а учасникам-майстрам можливість познайомити усіх із своїми унікальними рецептами та частинкою родинної майстерності.

Коли: кожного дня з 12 по 25 жовтня

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення