ТНМК із різдвяною програмою "Новий вертеп"

Грандіозний концерт-шоу культового гурту «Танок на майдані Конго» «Новий вертеп» відбудеться 15 грудня о 18:30 у Вінницькій обласній філармонії.

ТНМК повертається із різдвяною програмою "Новий вертеп", яку гурт представить в рамках зимового туру Україною!

У цей час непевненості та випробувань, запрошуємо відчути святковий настрій та дух Різдва. Адже у новій програмі будуть поєднані найкращі традиції українського вертепу та сучасний контекст.

Учасники гурту знову перетворяться на персонажів вертепу і цього разу ролі розподілилися так:
Фагот – Чорт
Фоззі – Шинкар
Ярослав Верьовкін (гітара) – Цар
Антон Батурин (DJ) – Цар
Віктор Корженко (барабани) – Цар
Костянтин Жуйков (бас) – Ірод
Олександр Шиманський (фортепіано, труба) – Янгол
Євген Гусак (перкусія) – Смерть

Приєднуйтеся до нас в цій унікальній подорожі! Разом зігріємось під сиренами, відчуємо тепло Різдва та подаруваємо радість тим, хто особливо потребує підтримки у цей складний час.

Не пропустіть унікальну можливість пережити Різдво з ТНМК у "Новому Вертепі"!

На цьому концерті енергія буде найпотужніша, а ваші враження – найсильніші!

Яскраві костюми, улюблені хіти, театралізоване шоу з жартами і глибиною, поєднання найкращих традицій українського вертепу і сучасного контексту, відчуття свята і вибухове перевтілення улюблених «танків» у героїв вертепу! Сили добра і зла зійдуться у вічному двобої, а вінницькі глядачі отримають незабутні емоції. Цей концерт приголомшить, надихне і запалить всіх!

Тисячі концертів, сотні фестивалів, більше, ніж тридцять кліпів, десятки фільмів та платівок, легендарні ТНМК - вже понад двадцять років займають вагоме місце на вітчизняній сцені.

З початком повномасштабного вторгнення вокаліст Олег Фагот пішов до лав тероборони, бас-гітарист Костянтин Жуйков - до Нацгвардії, а гітарист Ярослав Верьовкин - до Збройних Сил України. Всі вони продовжують службу, а на час концертів отримали відпустки від керівництва, аби зайняти позиції арт-оборони України та зібрати кошти на допомогу країні.

Вибухові живі емоції, від яких просто зносить дах та не сила встояти і всидіти на місці – незмінний козир «ТНМК».

Фірмовий речитатив Фоззі, скажена енергія Фагота і тексти, наповнені сатирою та вірою у світле майбутнє, міцно тримають тисячі сердець!

На рахунку культового гурту тисячі концертів, сотні фестивалів, більше 30 кліпів, десятки премій, фільмів, платівок та численні сміливі музичні експерименти, на які мало хто наважується.

«ТНМК» постійно експериментують зі звуком та жанрами. Їм вдалося не тільки створити самобутній україномовний хіп-хоп, а й заспівати його у супроводі симфонічного оркестру, у джазовому аранжуванні та в акустиці. 



Організатор: Компанія Вінницяконцерт
Вартість квитків: від 290 грн
Не пропусти!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення