Тур "Легенди Трансільванії"

Тур "Легенди Трансільванії"

Всі анонси від: Укрвінінтур

Маршрут поїздки: Сібіу – Сігішоара - Хунедоара
Дата виїзду: 13.04.2016

Прибуття до Брашова -  оглядова екскурсія - «Брашов - серце Румунії». Розташоване в самому серці Румунії, місто Брашов зачаровує своєю середньовічною атмосферою, яку створюють вузькі затишні вулички та  маленькі романтичні дворики. Чорна церква, яку ще називають Церквою св. Марії, є найбільшою готичною  будівлею в Румунії,  Ворота Катерини – одні з найстаріших воріт у Брашові, Площа Рад, Єврейська синагога, найвужча вулиця Румунії і безліч інших незрівнянних місць.  Ночівля в готелі.

Програма поїздки: 
14.04.2016
 - 8.00 – Сніданок. Екскурсія «Замки Трансільванії». Одне з найвідоміших містичних місць Трансільванії – замок Дракули (вхідні: дорослі -10€,  діти до 12 років  - 6€). 

- Замок Пелеш (вхідні: дорослі -15€,  діти  до 12 років - 6€)

15.04.2016
8.00 – Сніданок. Переїзд до Бухаресту.  Бухарест - столиця і найбільше місто Румунії, а також один з найбільших у Південно-Східній Європі, комерційний і культурний центр країни. Тут знаходяться одні з кращих музеїв на Балканах, але найбільший інтерес для туристів представляє історична частина міста. Там розташовані Будинок уряду, який замислювався як найбільший будинок у світі (за площею він поступається тільки Пентагону в США), Палац правосуддя, Президентський палац, Королівський палац, в якому зараз відкрито Художній музей Румунії, а також Тріумфальна арка і будівля Національного банку.  У вільний час факультативно відвідати палац Котрочень (вхідні: дорослі -10€,  діти студенти до 12 років - 6€). Одним з найкрасивіших палаців Румунії по праву вважається Котрочень. Розкішна королівська резиденція принца Фердинанда і принцеси Марії, сьогодні служить резиденцією румунського президента. Крім цього, в палаці розташований музей який ми зможемо відвідати.  Поселення в транзитному готелі.

16.04.2016
 - 
8.00 Сніданок. Оглядова екскурсія по м. Велико-Тирново. Нас зустрічає один з найдавніших міст Болгарії, столиця Другого Болгарського царства, колиска болгарської архітектури, живопису і літератури - Велико Тирново. 

17.04.2016
 - 
7.00 – Сніданок. Виселення з готелю.  Переїзд на  екскурсію у фортецю Алба Юлія і замок Корвінов (вхідні: дорослі - 20€,  діти  до 12 років - 10€). Алба Юлія - один з найдавніших міст Трансільванії, історія якого бере свій початок ще з античних часів. Візитною карткою міста є однойменна фортеця Алба-Юлія.

Символом міста є башта з годинником, в стінах якої відкрито музей історії Сигишоари, а з балкона вежі відкривається чудова панорама на місто та навколишні краєвиди. Тут є на що подивитися цінителям старовини і любителям легенд. Виїзд на Україну.  

18.04.2016. Прибуття до Вінниці орієнтовно о  6.00

Тур пропонують два організатора:
 - Туристичний оператор "Укрвінінтур". м. Вінниця  вул. Соборна 54, офіс 5 тел: 67-10-11, 57-93-76, E-mail: [email protected] 
 - Турагентство Love Travel  м. Вінниця, Соборна вул., 66, оф. 204, Вінниця, (0432) 659 119

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення