Різдвяне 3D-шоу Вартові Мрій у Вінниці

Різдвяне 3D-шоу Вартові Мрій у Вінниці

Головне різдвяне 3D-шоу «Вартові Мрій» відправляється у тур містами України.

З 17 листопада по 17 грудня спеціально обладнаний автобус проїде через 15 міст України. Абсолютно безкоштовно кожен бажаючий зможе подивитися Вартові Мрій у форматі віртуальної реальності, що стало можливим завдяки співпраці StarLight Enterainment та Київстар. 
Вінниця теж у списку! 

Вперше в Україні театральну постановку представлять в форматі віртуальної реальності. 
В рамках VR туру, спеціально обладнаний автобус побуває у 15 містах України, де кожен бажаючий зможе побачити VR-шоу «Вартові Мрій».VR-ролик був створений спільно StarLight Enterainment і Київстар і приурочений до святкування 20-річчя національного мобільного оператора. 

У 7-хвилинному панорамному відео 360° ви зможете ближче познайомитись із сюжетом найпопулярнішої зимової казки країни та побачити яскраві номери з 3D-шоу «Вартові Мрій». 

«Ми робимо унікальний і незабутнє проект, який дарує позитивні емоції. І дуже важливо, що можливість побачити «вартового Мрій» у форматі віртуальної реальності отримають українці в різних регіонах країни. Обов'язково відвідайте покази в вашому місті і отримаєте заряд яскравих емоцій і впячетленій, які дарує Київстар і StarLight Entertainment »- розповів Павло Даніман, директор по маркетингу Київстар.

Вхід на VR-шоу «Вартові Мрій» у Вінниці безкоштовний, у порядку живої черги.



Повну версію шоу можна буде відвідати з 16 грудня по 21 січня в «Концерт-Холі ВДНГ» (м. Київ, Проспект Академіка Глушкова, 1). Купити квитки можна тут
Головним режисером-постановником третього сезону 3D-шоу став Євген Кот, який також виконає роль головного лиходія. 

«Це найкращий танцювальний спектакль з елементами 3D, який був поставлений в Україні, – впевнений Євген Кот. – Я чув дуже багато теплих відгуків зірок, які відвідали «Вартові Мрій» та людей, які подивилися наше шоу після того, як побували на різдвяних шоу за кордоном. Більш того, деякі наші іноземні колеги не можуть повірити в те, що шоу зроблено в Україні! А це насправді так: ми самі придумали цю казку і її героїв, самі її поставили, розробили декорації та спецефекти». 

Наприкінці жовтня в Києві пройшли зйомки Вартових Мрій. 7-хвилинне панорамне відео 360° знімали два дні, одночасно на майданчику було задіяно 17 артистів та 50 осіб знімальної групи.

Про шоу: 
Найпопулярніше зимове шоу країни повертається! На одній сцені Концерт-Холу ВДНГ у Києві зберуться найталановитіші танцюристи, циркові артисти, акробати та гімнасти. А надсучасні 3D-технології здивують навіть найвибагливіших глядачів. 
Вартові Мрій – це добра зимова казка. Напередодні Різдва безпритульний хлопчик Макс зустрічає чарівного Кота – Вартового Мрій. Разом вони захищають зірку, яку хоче викрасти злий Дракон. Вартові мають будь-якою ціною зупинити лиходія. На них чекає безліч випробувань, але добрі Феї та мужні Рогатигри допомагатимуть Вартовим Мрій на їхньому шляху.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення