Відпочинок на теплоходах по Південному Бугу

Відпочинок на теплоходах по Південному Бугу

Сезон судноплавства відкривається у Вінниці щорічно весною і триває аж до пізньої осені. Всі охочі можуть замовити прогулянки по річці Південний Буг, де курсують прогулянкові катери «М.І.Пирогов» та «Ляля Ратушна».  

Пасажирський флот Вінниці складається з двох однакових, старих, але міцних теплоходів - "Пирогов" та "Ляля Ратушна". 
Теплоход "Пирогов" названо на честь відомого лікаря  - Миколи Івановича Пирогова. 
Пароплав "Ляля Ратушна" названий на честь видатної підпільниці і партизанки, яка двічі потрапляла в лапи окупантів. Один раз втекла, другий раз відпустили за хабар. Загинула напередодні визволення Вінниці від німців.
  
Пристань "Вінниця" запрошує всіх вінничан та гостей міста здійснити захоплюючу подорож на теплоходах "Л. Ратушна" та "Пирогов М. І"!
З пристані "Вінниця", під центральним мостом, Ви можете відвідати захоплюючі річкові прогулянки по річці Південний Буг на теплоходах "Ляля Ратушна" і "М. І. Пирогов".
Вінничанам та гостям міста пропонують стандартні "тури" від причалу біля площі Героїв Чорнобиля і до Сабарова.
Крім основного маршруту на Сабарів, катери курсуватимуть і у бік Стрижавки, але лише за попереднім замовленням.


Розклад екскурсій:

Теплохід відправляється щогодини з пристані "Вінниця", на площі героїв Чорнобиля, з 11:00 до 20:00.
Прогулянка триває 45 хвилин, після чого теплохід швартується на пристані Сабарів. Тут ви можете прогулятися по мальовничій лісовій місцевості і повернутися назад цим або наступним теплоходом.

Останній теплохід відправляється з Сабарова на пристань "Вінниця" о 19:00 і прибуває на площу героїв Чорнобиля о 19:45.


Тривалість водної прогулянки приблизно від 45 хв до 1 год. 

Вартість квитків в одну сторону:

  • 100 гривень для дорослих;
  • 90 грн для студентів та учнів;
  • 80 грн дитячий (з 6 до 10 років);
  • Діти до 5 років безкоштовно.
  • Теплоходи працюють з 10.00 до 20.00.

  • для корпоративних прогулянок — індивідуально обговорюється

Рейс виконується при наявності 15 дорослих пасажирів.

Окрім звичайних прогулянок можна орендувати цілий пароплав. Минулого року оренда пароплава на годину коштувала 3000 грн. Наразі ціна на корпоративні замовлення обраховується – її обіцяють повідомити пізніше. Також теплохід можна орендувати на святкування випусків, днів народжень, весіль, корпоративів.

 


Замовити екскурсію на Вінницькому пароплаві можна за телефоном:
 068 041 66 91, 097-234-52-52 

Коментарі до події (14)
  • Dasha Korolchuk 21 Серпня

    Категорично не рекомендую!

    Домовилася про придбання подарункового сертифікату на День народження. Приїхала у зазначене місце та зазначений час з іншого кінця міста. Там нікого не було. На дзвінки ніхто не відповідав. Чекала майже годину під палючим сонцем. Глухо. Напевно адміністрація думає, що тільки в них важливі справи є. На цьому наша співпраця закінчена. Не раджу, бо організують вам ще те "свято"!
  • Елена Васильева 24 Червня

    Сервіс "високого" рівня) Ми гості міста,дуже хочемо таки прогулянку Південним бугом на теплоході..один мій дзвінок з питанням про квитки та ін закінчився бискавчино: щось буркнули у слухавку та й таке) на цьому все) поділиться хоча б враженнями від поїздки? чи варто хоча б сидіти там тихенько та насолоджуватися видами Вінниці?дякую
  • Анастасия Кныш 06 Червня

    Теж ніколи не пораджу даний вид відпочинку у рідному місті!!! 4 червня ми з класним колективом запланували та забронювали теплохід . Завдаток заплатили. Адміністратор Світлана Хоменко запевнила, що все буде гаразд. У розмові я кілька разів перепитувала, чи точно ми будемо самі на теплоході, адже нас було 60 осіб. На що отримала ствердну відповідь, що нас чекатимуть і все буде добре. Та коли ми прийшли у визначений час, то побачили, що на теплоході, який був заброньований нами, вже сидить близько 15-18 осіб. Ми хотіли з'ясувати, можливо, для нас приїде наступний, але - ні. З криком та наглістю Олександр Хоменко (який відмовився нам представитися) запропонував приєднатися до інших людей. Але цей варіант нам не підходив. Ми намагалися з'ясувати Світлана та Олександр не узгодили свої дії і план поїздок. Все, що ми чули від Олександра - це крик, приниження. Все ж ми досягли свого і нам таки надали теплохід . Але настрій було зіпсовано. А ще до всього цього , Олександр Хоменко так нахабно спілкувався зі мною, не зважаючи на мій фізичний стан -  8 місяць вагітності.   Такі вчинки псують відпочинок жителям та гостям міста. Така робота ганьбить наше класне місто Вінниця!
  • Елена Янцова 06 Червня

    Интересно попробовать покататься

    Надеюсь отзывы врут и все хорошо
Отримуйте
регулярні оновлення