"VІI Свято Сиру та Вина"

"VІI Свято Сиру та Вина"

Всі анонси від: Бомба-Тур

Чи хотіли б ви скуштувати сотні видів сиру, дегустуючи при цьому найкращі вина? Така нагода у Вас вже є! Міське Свято сиру і вина це забезпечить!
Окрім цього на нас вже чекає екскурсія цікавими музеями, культовими спорудами, середньовічними вуличками Львова, виготовлення шоколаду, «Львівська винна пошта», смакування Гігантського Львівського Сирника, кулінарні майстер класи...

Брусен, гауда, барбареско, горгонзола, к’янті, грюйєр, данаблу, гевюрцтраминер, еменнталер, зинфандель – Ви ще не розібрались, що з цього є сир, а що вино? На VІІ Міському Святі сиру і винане лише дізнаєтесь, що це, а й зможете все спробувати!                                                                                                                                            

Сьогодні існує надзвичайно багато видів сиру, а от можливості всіх їх спробувати та обрати із широкого асортименту улюблений - не так багато. Зануритись у світ сирів та розібратись з розмаїттям їх видів можна на VII Святі сиру та вина. А що може краще смакувати зі шматочком сиру, ніж келих чудового вина? Тому до фестивалю приєднаються й винороби, які представлять свою найкращу продукцію та зможуть позмагатись за прихильність серед поціновувачів вина. На Святі сиру і вина діє хороша традиція давити виноград, як це робили колись. З видавленого соку потім роблять фестивальне вино. Невід’ємною частиною проведення кожного Свята сиру і вина є дегустації від провідних винних брендів.
Вино можна не тільки пити, але й ним малювати чудові картини. Багаті відтінки червоного, багряного надихнуть на втілення найсміливіших задумів! Картини вином, винна каліграфія тільки на VІI Святі сиру та вина. Традиційним заходом Свята сиру і вина є відзначення Дня Сирника. На території Свята усіх охочих пригостять смачним львівським сирником, який спечуть за давнім рецептом! Цього року День сирника відзначать 23 жовтня. Цікавою і насиченою буде програма і для дітей. Захоплюючі атракції, майстер-класи з виготовлення сирних коників та інші забави. До того ж працюватиме арт-майстерня, святкова пошта «Зі Львова з любов’ю», за допомогою якої можна буде відправити Art-листівки та поділитися враженнями із близькими.                                                                      

Більше детальної інформації Ви можете отримати перейшовши за посиланням: http://bomba.vn.ua/uk/tour/lviv-vii-svyato-syru-i-vyna                                                                                                 

Наша адреса: Вінниця , вул. Театральна, 22, офіс 1
Телефони: +38 (097) 908-02-79, +38 (093) 762-50-64, +38 (0432) 69-50-02 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення