Безкоштовний медіа-тренінг #Вінниця 3.0 Media Camp

Безкоштовний медіа-тренінг #Вінниця 3.0 Media Camp

#Вінниця 3.0 Media Camp: топ-медіа тренери України безкоштовно навчатимуть вінничан роботі в Мережі

Наступної неділі, 5 червня у креативному просторі «Артинов» (вул. Арх. Артинова, 12) відбудеться одноденний медіа-тренінг «Вінниця 3.0 Media Camp», під час якого успішні медійники з усієї країни поділяться своїм досвідом з вінничанами, котрі прагнуть працювати у нових медіа.

Серед тренерів заходу: письменник та акаунт-менеджер провідної діджитал-агенції України Plus One DA Сашко Ушкалов, медіа-юрист Інституту Розвитку Регіональної Преси (ІРРП) Людмила Панкратова, журналіст проекту texty.org.ua Олександр Оксимець, експерт з пошуку інформації та відкритих даних Інституту Масової Інформації (ІМІ) Надія Вірна та інші. Організаторами заходу є київські та вінницькі медіа-активісти за підтримки Всеукраїнської ініціативи «Активна громада» від Інституту «Республіка» та ГО «Подільська громада».  

Як зазначають організатори, основна увага тренінгу буде зосереджена на тому, як створювати та поширювати якісний текстовий, фото, відео і графічний контент для Мережі, як шукати, обробляти та розповсюджувати інформацію, які з’явилися нові сервіси відкритих даних і як ними користуватися. Окрім цього на тренінгу говоритимуть про сучасні тенденції у нових медіа, про юридичні права і захист медійників, а також про SMM.

Участь у медіа кемпі безкоштовна, водночас у анонсах заходу зазначають, що у випадку, якщо анкет надійде більше, ніж зможе прийняти приміщення «Артинова», організатори здійснять відбір за результатами зареєстрованих анкет. Онлайн-реєстрація триває  за цим посиланням http://bit.ly/1XtwP6B і завершиться 3 червня.  За новинами про #Вінниця 3.0 Media Camp можна стежити на офіційній сторінці тренінгу на Facebook https://www.fb.com/vnMediaCamp .

Детальна інформація за телефоном: 068 125 30 81 (Андрій Качор).  
Організатори заходу: Інститут Республіка, ГО "Подільська громада"

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення