Вистава "Два анекдоти на вечерю"

Вистава "Два анекдоти на вечерю"

Всі анонси від: Будинок офіцерів
  • Режисер-постановник: заслужений діяч мистецтв України В'ячеслав Жила;
  • Художник-постановник: Бруно Сабчак (Польща);
  • Костюми: дизайнер Олена Бернацька, бренд HELENBER;
  • Взуття: від Kachorovska atelier;
  • Композитор: Юрій Дзвонар;
  • Продюсер: Слава Жыла.

Дійові особи та виконавці:

  • Олена Іванівна Попова: народна артистка України Ольга Сумська;
  • Григорій Степанович Смирнов: заслужений артист України Віталій Борисюк;
  • Іван Васильович Ломов: Юрій Горбунов;
  • Наталія Степанівна Чубукова: Лілія Ребрик;
  • Степан Степанович Чубуков: заслужений артист України Олексій Вертинський.

Сюжет:
Спектакль за п'єсами Антона Чехова «Ведмідь» і «Пропозиція» — це дві абсолютно різні історії про кожного з нас, хто хоча б раз у життя закохувався. Приголомшливий букет артистів змусить нас переживати разом з ними всі події, що відбуваються, і вірити в наше співучасть у цих амурних історій. Каскадерські трюки, стрільба, поцілунки, обійми — не залишать Вас байдужими до того, що відбувається на сцені і в зал! А ще спектакль навчить Вас вірити в безумовність улюблених і близьких для Вас людей. В цей прекрасний вечір Ви опинитеся в світі земних хмар і купідонів, адже шлюби відбуваються на небесах!

«Ведмідь» — історія неймовірна! Коли поміщик Григорій Степанович Смирнов, який приїхав забрати борг у вдови Олени Іванівни Попової, не отримує бажаного, він має намір влаштувати скандал, готовий окупувати її будинок, діставати господиню усіма розумними і нерозумними способами. І раптом посеред нескінченного спору чоловіки і жінки, виникає та сама іскра. Любов. Додайте до цьому сміховинно-острохарактерного слугу, незвичайне пластичне рішення — і уявіть, яким чином закінчиться це неймовірна подія!
«Пропозицію». Сюжет цієї п'єси простий, як і всі геніальні жарти Чехова. Сім'я Чубуковых (батько і дочка) давно сусідить з поміщиком Ломовим. І, зрозуміло, всі троє, замислюються про «об'єднання капіталів» та тільки Ломов зі своєю підозрілістю, можна навіть сказати параноєю, ніяк не наважувався зробити пропозицію Наталії Степанівні.
Але, чи то вік підійшов, чи то «зірки зійшлися», вранці Ломов прибуває в село до Чубуковых у фраку… Так-так, брудною сільською дорогою, у лакових штиблетах і білій краватці. По секрету повідомивши батькові майбутньої нареченої про свої наміри і заручившись його згодою, Ломов залишається один на з Наталею. Але замість того, щоб зробити пропозицію і почати, нарешті, сімейне життя, Ломов затіває земельні спори з господинею. Так що все-таки вийде з цієї непримиренної парочки? Розпочнеться чи сімейне щастя?
Іскрометний, тонкий і зворушливий спектакль. Абсолютно несхожі історії, об'єднані дотепним рішенням і талантом видатних артистів театру і кіно.
 
Дата і час: 19 листопада, 19:00
Місце: Будинок Офіцерів
Вартість:120-430 грн
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення