Вистава "Дві смужки або подвійна суцільна любові"

Вистава "Дві смужки або подвійна суцільна любові"

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

10 грудня у Вінниці відбудеться прем'єра вистави "Дві смужки або подвійна суцільна любові" від київської театр-студії "Чорний квадрат".

Вистава має вікові обмеження - 18+.

"Дві смужки або подвійна суцільна любові" - це комедія про стосунки та вагітність. Як завжди, все душевно та зворушливо. Рано чи пізно, очікувано чи ні, але в житті практично кожної пари з'являються 2 смужки. І тут не вгадаєш... Для одних - то символ двох паралельних доль, а для інших - перекреслені (для впевненості два рази) стосунки. Як би там не було, але ця подія ділить наше життя на До та Після і нікого не залишає байдужим.

Ця вистава для тих, хто хоче і не хоче, чекає та боїться, боїться та чекає, думає і планує, умовляє і відмовляє... Говорити про вагітність і не сказати про секс "Чорний квадрат" не може. Тому відвертість, інтимність та еротизм теж присутні на сцені. Ну а гумор проходить червоною лінією через усі історії спектаклю. Ідеальна вистава насміятися та задуматися про такі прості і, водночас, важливі речі.

Цей спектакль для тих, хто хоче і не хоче, чекає і боїться, боїться і чекає, думає і планує, умовляє і відмовляє...

Говорити про вагітність і не сказати про секс "Чорний квадрат" просто не може. Тому, відвертість, інтимність і еротизм присутній в повній мірі. Ну, а гуморчервоною лінією проходить через всі історії вистави. Ідеальний спектакль насміятися і зворушитися.

Вартість: від 300 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення