Вистава «Лазанья» по-французьки»

Вистава «Лазанья» по-французьки»

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

28 травня на сцені  театру ім. М. Садовського пройде комедія на дві дії - «Лазанья» по-французьки».

Дійові особи та виконавці:

  • Бернард - Дмитро Лаленков;
  • Жаклін - Крістіна Синельник; 
  • Роберт - Георгій Хостікоєв; 
  • Сюзанна - Марина Ягодкіна;
  • Сюзетта - Тамара Яценко;
  • Джорж - Євгеній Паперний.

Тривалість вистави: 2 години 25 хвилин з одним антрактом.

«Лазанья по-французьки»- це комедія,в якій всі так загралися, що часом не можуть згадати, хто вони і кого повинні зображати.

Отже, запам'ятовуйте: Бернард - чоловік Жаклін, але зраджує дружині з молодою красунею. Жаклін - дружина Бернарда, зраджує чоловікові з Робертом. Роберт - кращий друг чоловіка своєї коханки, але вже по ходу спектаклю встигає зрадити їй, «поклавши око» на красуню Сюзанну. Сюзанна - дорога штучка і коханка Бернарда, у якої сьогодні День народження, але замість подарунків їй вручають фартух і відправляють на кухню замість Сюзетт. Сюзетта - кухарка, якої в цей вечір вдається непогано заробити, і в якої, між іншим, є вельми ревнивий чоловік-Джорж.

А, якщо серйозно, то найкраще в спектаклі - акторський ансамбль: Дмитро Лалєнков, Руслана Писанка, Марина Ягодкіна, Георгій Хостікоєв Христина Синельник та Євгеній Паперний так легко і невимушено висвітлюють інтриги Камолетті, що бульварна комедія на очах у публіки перетворюється на веселу і по-справжньому смішну театральну гру.

Спектакль розрахований на найширшу глядацьку аудиторію: кожній людині треба іноді посміятися.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення