Персональна виставка гончарства Михайла Діденка

Персональна виставка гончарства Михайла Діденка

Всі анонси від: Вінницький центр народної творчості

До 25 квітня  у обласному центрі народної творчості триває персональна п'ята виставка талановитого майстра гончарства члена Національної спілки майстрів народного мистецтва України вінничанина Михайла Діденка.

В експозиції «Від Трипілля»  представлено  близько 200  керамічних робіт. У своїх виробах молодий гончар використовує елементи народної творчості та мотиви трипільської культури, створюючи скульптури малих форм та керамічний посуд.  Загалом, у творчому доробку майстера – вже понад 300 робіт та чотири персональні виставки. Він – активний учасник всеукраїнських, обласних і міських виставок та конкурсів народного мистецтва. Зокрема,  став переможцем обласного конкурсу кращого юного майстра «Любіть Україну вишневу свою», переможцем у номінації «Кераміка» в І та ІІ молодіжних бієнале традиційних українських ремесел у Вінниці.




У виставці представлено іграшки, миски, глечики. Кожний виріб різниться за своєю структурою та складом: дорогим поливом, з одним чи двома виплавами.У Михайла Діденка вироблена уже власна манера створення виробу, його роботи одразу впізнавані. 
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення