Виставка Миколи Прокопенко «Сонце півдня»

Виставка Миколи Прокопенко «Сонце півдня»

21 квітня у Вінницькій дитячій художній школі буде відкрита виставка народного художника України Миколи Прокопенка!
Микола Прокопенко – художник добре знаний не тільки в Україні, але і в багатьох країнах світу. Зараз живе і працює в Одесі. Він має звання народного художника України, члена Національної спілки художників України, лауреата, дипломанта та призера міжнародних і всеукраїнських виставок, учасника кількох міжнародних бієнале.

Його художня манера глибоко індивідуальна. Художник ніби бачить речі під іншим кутом зору! На полотні передає різні асоціації, трансформує образи і показує їх сакральну сутність! Він  чудовий колорист – сміливий, безкомпромісний, щирий і загадковий. Кольорові сполучення його робіт, навіть вилучені з  тематичного контексту, живуть своїм власним життям, впливають на підсвідомість самостійним, позбавленим літературності, звучанням.

Відкриття виставки відбудеться 21 квітня о 18:00 году презентаційній залі ВДХШ за адресою: м. Вінниця, вул. Магістратська, 66

В рамках виставки, 21 квітня у Вінниці Микола Прокопенко дасть безкоштовний майтер-клас для найкращих учнів Вінницьких шкіл! 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення