Виставка "Жіночі голоси – жіночі долі"

Виставка "Жіночі голоси – жіночі долі"

Всі анонси від: ІнтерШик

20 жовтня о 17.30 у галереї «АртШик» відбудеться унікальна подія – три вінничанки презентуватимуть виставу «жіночі голоси – жіночі долі». Сценарій написано на основі реальних жіночих історій жінок, які мають статус внутрішньо переміщених осіб і живуть тепер у Вінницькій області.

У ролях - відомі громадські активістки міста, що зібрали, записали і обробили ці історії: Оксана Романюк, Оксана Пойда і Оксана Яцюк.

Вистава «Жіночі голоси - жіночі долі» - читання історій внутрішньо переміщених жінок, які мешкають у Вінницький області, їх новими сусідками. Кілька реальних історій будуть прочитані вінничанками, аби краще зрозуміти долі, біль і прагнення сусідок і подруг зі Сходу України і Криму.
Символ проекту - малюнок «Жінка-пташка», який намалювала вінницька художниця Юлія Гушул.
Організатори заходу щиро вдячні внутрішньо переміщеним жінкам з Вінниці, Бару і Хмільника, які розповіли свої історії, за довіру і відвагу.
Захід відбудеться в рамках проекту, який реалізується Вінницькою обласною громадською організацією «Подільський центр соціальних технологій» в рамках пілотного проекту «Внутрішньо переміщені особи в трьох містах України: плани, перспективи, можливості для примирення» за підтримки Українського Жіночого Фонду, Інституту Миру США і Глобального Фонду для Жінок. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення