Вокально-танцювальний проект  «SHOW ME WHAT YOU GOT»

Вокально-танцювальний проект «SHOW ME WHAT YOU GOT»

Всі анонси від: Зоря
«Show me what you got» (далі SMWYG) – перший вокально-танцювальний проект Вінниці, метою якого є виявлення, підтримка та заохочення молодих талантів у місті.
У процесі змагань учасники розкривають свої здібності, удосконалюють майстерність, шукають нові ідеї та створюють оригінальні творчі номери. А також отримують чималий досвід, збагачують свій репертуар і знаходять однодумців та нових друзів.
У конкурсі свій творчий потенціал зможуть реалізувати як школярі, так і студенти. Участь у ньому безкоштовна.
Є система зіркових наставників – 3 по вокалу та 3 по хореографії. Тренери набиратимуть команду по принципу телевізійних талант-шоу.
 
Наставниками співаків будуть:
1) Анна Гехт – володарка титулу «Голос Ліги Сміху» на Всеукраїнському фестивалі гумору «Ліга Сміху». Тренер-чемпіон 1-го сезону SMWYG. Вокалістка гурту Black&White. У колишньому солістка воєнного оркестру Збройних Сил України;
2) Богдан Травінський – Учасник «Голос Країни 7» у командах Тіни Кароль та Сергія Бабкіна;
3) Ольга Мельник – суперфіналістка проекту «Голос Країни. Перезавантаження», переможниця «Битви хорів» та учасниця телепроекту «Народна зірка». Відома співачка Вінниччини! Призер міжнародних та всеукраїнських конкурсів.
 
Тренерами танцівників будуть:
1) Денис Кулик  член жюрі Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. Балетмейстер-постановник хореографічних вистав. Засновник та керівник ансамблю сучасного танцю «Гротеск». Завідуючий цикловою комісією хореографічного відділу Вінницького училища культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича.
2) Ірина Черкес  дипломований хореограф, артистка балету. Викладач контемпорарі та керівник колективу вінницького училища культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича. Артистка професійного ансамблю «Поділля» Вінницької обласної філармонії.
3) Міша Килимчук – суддя з сучасної хореографії рівня чемпіонатів України. Фіналіст телепроектів «Танцюють всі», «Танці на ТНТ».
Працював з гуртом «Время и стекло», Макс Барських та іншими українськими зірками.
 
Проект реалізується у 3 етапи:
22 березня (11:00) – кастинг серед усіх бажаючих. Після короткого сольного виступу учасника можуть одразу запросити в команду або запропонувати виступити у батлі наприкінці кастингу, якщо буде недобір у команду. Якщо претендента обирають 2 чи одразу 3 тренери, він обирає сам, до кого йтиме у команду. По завершенню кастингу у кожного наставника буде по 4 підопічних.
29 березня (18:00) – півфінал проекту. Перед ним шляхом жеребкування визначається, у якому стилі буде виступати кожен учасник і буде цей виступ сольним, чи дуетом, чи тріо. На півфіналі конкурсанти виступають двічі: з підготовленим номером та імпровізацією. По завершенню етапу обирається по 2 фіналіста з кожної команди.   
5 квітня (18:00) – фінал SMWYG. Учасники демонструють сольний номер, з наставником та імпровізацію.
У півфіналі та фіналі учасників оцінюватиме журі, яке складатимуть керівники танцювальних студій та вокальних класів у Вінниці.
Переможці обох номінацій отримують по 1000 гривень, другі місця – 500, треті – 300, а також подарунки від спонсорів.
 
Місце проведення: Міський Палац мистецтв (вул. Стрілецька, 44)
Контактні телефони: (093) 889 20 45 Михайло, (093) 593 42 17 Юлія
 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення