Волинь+Шацькі озера на  День незалежності!

Волинь+Шацькі озера на День незалежності!

Всі анонси від: Укрвінінтур

25/06

 04.30 – збір групи на площі Незалежності. 05.00 – Виїзд із Вінниці.

Острог – Волинські Афіни, місто де зародився перший в Україні вищий учбовий заклад- Острозька Академія, місто, де на протязі 3-х століть вершили історію родина князів
Острозьких, місто першодрукарства.

Підчас  екскурсії Ви ознайомитесь з :
- Острозькою Академією(10/5 грн)
- Музеєм - Замком князів Острозьких(10/5 грн)
- Межирічським монастирем
- музеєм Книги ( де є  оригінал Острозької біблії, та інші стародруки) (10/5грн)

Переїзд в м. Луцьк. Поселення в Готель. Ночівля в готелі «Альтаміра»

26/06

07.00 – Сніданок.

Пепреїзд на Шацькі озера(155 км)

Шацький край - казкова колекція лісових пейзажів та озер, які називають блакитними очима волинської землі. Їх тут більше двохсот двадцяти - великих, малих і зовсім маленьких. У Вас буде можливість не тільки побачити їх, а й відпочити, покупатися і навіть пройтися по екологічній стежці вздовж озер.

Найбільше озеро - Світязь люблять порівнювати із славним Байкалом. Він чимось схожий на море. Є у Світязя якась дивовижна приваблива сила. Ви відвідаєте Шацький Національний заповідник, де причаївшись у лісових заростях, великими гронами розкинулися озера, поблизу селища Шацьк (звідси їх назва).

Відпочинок на озері!

Повернення до готелю. Ночівля.

27/06

Сніданок. Екскурсія у Луцький замок. Луцький замок - символ міста Луцька, його головна визначна пам'ятка і гордість. Побудований в 14 столітті литовським князем Вітовтом Любартом.(15 грн). Також у замку Ви відвідаєте розкопки стародавньої церкви, музей дзвонів і музей книги.

Обід. (75 грн)

Переїзд у Кременець – іще одну перлину у короні України. Ви побачите красиві споруди європейського зразка — магістрат і колегіум, Богоявленський та Миколаївський собори, будинок-музей Ю.Словацького, старовинні житлові будинки. Родзинка міста — Замкова гора, з якої відкривається чудова панорама. 

 Прибуття до джерела Святої Анни - серед рівнини вкритої цілющим кремнієм з-під землі витікає струмочок, що утворює озерце. Кажуть, що якось, біля лісового джерела, селянські діти знайшли ікону Святої Анни. Селяни збудували на цьому місці церкву на ії честь і помістили в ній ікону. Лісове джерело стало життєдайним, занурення у купель виліковує віруючих від усіх хвороб. Виїзд до Вінниці                    

28/06

02.00 – Орієнтовне повернення до Вінниці

Звертатися за телефоном:

тел: 67-10-11, 57-93-76

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення