Время и Стекло з концертом у Вінниці. СКАСОВАНО!

Время и Стекло з концертом у Вінниці. СКАСОВАНО!

Всі анонси від: Будинок офіцерів

Зверніть Увагу❗️❗️❗️
Концерт гурту «Время и Стекло» скасовано!
Квитки можна повернути у місцях їх купівлі!


►Як повернути кошти за квиток►
Якщо Ви придбали квиток онлайн, то Ви можете написати на пошту [email protected]  або зателефонувати в колл-центр за номером - 0970007040 , для отримання інформації про повернення коштів за придбані квитки!

Один із напопулярніших гуртів України "Время и Стекло" восени завітає до Вінниці з прощальним туром "Фінальні титри"
Концерт відбудеться 22 жовтня на сцені Будинку Офіцерів!

У цьому році найпопулярнішому гурту країни виповнюється 10 років.
Весь цей час Надя та Позитив вражали своїми хітами та кліпами, завойовували нагороди та серця людей по всьому світу. Зараз вони готуються до нового етапу. І хочуть подякувати кожному фану за підтримку.

Приходь на концерти прощального туру «Финальные титры», щоб заспівати хіти разом з улюбленими артистами
Це ОСТАННЯ можливість побачити велике шоу унiкального гурту та відірватися, як ніколи!

"Время и Стекло" - це явище в сучасній музиці, це один із найстильніших музичних проектів України! За 5 років існування проекту група зайняла позицію флагмана молодіжної поп-культури, а Позитив і Надя стали справжніми адептами свіжих стилів та іконами нової генерації.
Група випустила масу хітів, 2 альбому, 12 кліпів, серед яких вже легендарні «Ім'я 505» та «Пісня 404», що підкорили Хіт-паради Більше 10 країн від Прибалтики до Азії!
 
Гурт "Время и Стекло" влаштовує гучну музичну тусовку! Усередині них живе енергія абсолютної свободи, яка "заражає" людей по всьому світу. Їх музика викликає звикання, а кліпи хочеться переглядати мільйони разів. Музичні трендсеттери і Хітмейкери Надя і Позитив - самі собі бренд! Вони створили свій впізнаваний стиль, і тільки їм під силу керувати потужною енергією VISLOVO. Вона не подається пояснення, її не впіймати і не підпорядкувати. Її можна тільки відчути, а потім поділитися зі всіма
 
Колектив був створений в 2010 році продюсерським центром MOZGI Entertainmnet.
Учасниками  гурту є Позитив (Олексій Завгородній) і Надя Дорофєєва.
 - Позитив працює в команді Потапа з 11 років, за весь час співпраці йому вдалося взяти участь більш ніж в 1500 концертах свого наставника в різних країнах.
 - Надя Дорофєєва стала учасницею колективу, завдяки кастингу, вразивши продюсерів Ірину Горову і Потапа своєю харизмою і вокальними даними. Вона є лауреатом міжнародних вокальних конкурсів, була фіналісткою телепроекту «Шанс» і переможницею україно-голлівудського реаліті-шоу «Американський Шанс».



Нагороди колективу:
 «Время и Стекло»
не боїться експериментувати зі звучанням і дивувати глядачів трансформацією своїх образів, експерементуючи в різних жанрах і стилях. Саме тому Позитив і Надя часто виборюють перемогу в престижних музичних преміях.
 - 2015 рік -  «Время и Стекло» стали володарями нагороди M1 Music Awards, а пісня «Ім'я 505» стала переможцем в номінації «Хіт року».
 - 2016 рік -  титул «Краща поп-група» і «Кращий артист New Media» на національній музичній премії Yuna 2016
 - 2016 рік - перемога в номінації  «Група року» від M1 Music Awards.
 - 2017 рік -  перемога в номінації  «Група року» від M1 Music Awards.
 - 2018 рік  - перемога в номінації "Поп-група року" від YUNA.
«Время и Стекло» не зупиняється виключно на музичній діяльності, розкриваючи багатогранність свого таланту. Артисти виступили у ролі ведучих хіт-параду «UA TOP 10» на каналі «М1». Надя брала участь в телевізійних шоу «Зірка Зірка-2» і «Шоумастгоуон». У 2015 році стала тренером і наставницею проекту «Маленькі гіганти». Позитив був ведучим ранкового шоу на радіостанції «Гала Радіо».
Зараз група «Время и Стекло» активно гастролює в супроводі балету «FlowMasters», працює над новим матеріалом, продовжуючи втілювати в реальність свої найнесподіваніші і креативні ідеї.

Не пропусти драйовий концерт в рамках прощального туру Фінальні титри Время і Стекло у Вінниці
Дата: 22 жовтня
Місце: Будинок офіцерів
Вартість квитків: від 300 грн
Купуй квитки тут

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення