Всеукраїнський інформаційний тур «Енергонезалежність - наша спільна справа»

Всеукраїнський інформаційний тур «Енергонезалежність - наша спільна справа»

16 квітня Вінниця прийматиме команду інформаційного туру «Енергонезалежність — наша спільна справа!». Активісти та експерти з енергетики розкажуть більше  про реальні можливості досягнення енергетичної незалежності України завдяки діям на рівні міста, району, підприємства, багатоквартирного будинку і навіть окремої квартири.

Організатори та учасники туру запрошують усіх охочих відвідати інформаційну виставку, скуштувати кави, яку зварять завдяки сонячній енергії, покрутити педалі велогенератора щоб подивитися відео, на власні очі побачити роботу сонячних панелей. Усі охочі зможуть дізнатися про енергоефективність та енергозбереження, економію і раціональне споживання ресурсів, стан вугільної, атомної енергетики, сланцевий газ, сталий транспорт, утеплення будинків, відновні джерела енергії, а також про те, як усі ці складові впливають на стан довкілля, і як саме кожний з нас може впливати на ситуацію в Україні.

У програмі заходу для вінничан передбачені майстер-класи з обслуговування велосипедів та велопрокат, видача «Велоправ», велопробіг, виставка винаходів ВНТУ, цікавинки від експертів.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення