Ярмарок винаходів та технічної творчості «Він.ТЕХНО.Парк»

Ярмарок винаходів та технічної творчості «Він.ТЕХНО.Парк»

14-15 березня 2015 р. у приміщенні Експоцентру Вінницької торгово-промислової палати проводитиметься Ярмарок винаходів та технічної творчості «Він.ТЕХНО.Парк».
Ярмарок-виставка органызовуэться з метою  популяризації дитячої та юнацької винахідницької активності.
Ярмарок винаходів відбувається на за підтримки Громадського об’єднання «Самопоміч»-Вінниччина, Громадська організація «Аль-Енерго» та Громадська організація "Спільно ДІЙ".
У заході візьмуть участь більше 80 незалежних винахідників, представників шкіл і гуртків дитячої та юнацької технічної творчості, Станції юних техніків та Будинку дітей та юнацтва та ін., що працюють у Вінницькій області.
Під час виставки будуть презентовані також досягнення вінницьких винахідників, які розробили унікальні безпілотники та квадракоптери,що можуть бути незамінними помічниками для бійців АТО. 
Також під час Ярмарку відбуватимуться змагання між мініатюрними роботами, майстер-класи по виготовленню простих приладів, презентація проектів «Енергобезпека родини» та «Розумний будинок. Опалення», лекція про правила оформлення патенту на винаходи та буде можливість спробувати себе у якості пілота на авіа симуляторі ЯК-9.
Запрошуємо долучитись до участі у Ярмарку винахідників Вінниччини, які хочуть показати свої таланти та вміння на широкий загал та популяризувати культуру науково-технічної творчості серед молоді та юнацтва.
Організатори - Громадська організація «Аль-Енерго» та Громадське об’єднання «Самопоміч»-Вінниччина.
За додатковою інформацією звератись за телефонами:
Олег Щербаков (097) 151-81-17
Вадим Шкільняк (067) 404-14-17

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення